Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

TrueLife NannyCam R360

Termékkatalógus
TrueLife NannyCam R360
2,7 17 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció, éjjellátás, alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) és etetés emlékeztető riasztás, szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V)
Kód:  BABY13112 Termékszám:  8594175354980 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrueLife NannyCam R360

Bébiőr TrueLife NannyCam R360 Képernyő

Szerezz tökéletes áttekintést afölött, mi történik a babaágyban. Az elsőrangú TrueLife bébiőr nemcsak hangot, hanem képet is tud továbbítani. Ugyanis egy kamerával ellátott bébiőrről van szó. A tiszta hang átvitele digitális jelként folyik, és hatóköre akár 300 m is lehet. Ennek a bébiőrnek sok csatornája van, és nagyobb frekvencián működik, így városban is megbízhatóan fog működni, ahol egyébként nagyobb a veszélye a jel zavarásának. De ha véletlenül jel nélkül maradsz, a berendezés hangjelzéssel "szól" neked. A fő és a gyermek egység tápellátását is a konnektor szolgálja.

A nagyszerű TrueLife NannyCam R360 bébiőr alapvető funkciói

  • TrueLife video bébiőr a kisbaba tökéletes megfigyelésére
  • Digitális hangátvitel
  • A jel hatótávolsága akár 300 m
  • A kitűnő TrueLife bébiőr lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt
  • A berendezés figyelmeztet, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Az éjjellátónak köszönhetően lekapcsolt lámpák mellett is jól fogsz látni
  • A remek TrueLife bébiőr vetítéssel vagy hangokkal megkönnyíti az elaltatást
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A fő és a mellék egységet is a konnektorba kell beszúrni
Bébiőr TrueLife NannyCam R360 Jellemzők/technológia
Bébiőr TrueLife NannyCam R360 Jellemzők/technológia

A nagyszerű TrueLife bébiőr népszerű funkciói

Manapság a bébiőrök rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek. Nagyon szívesen látott az éjjellátó mód, amely megkönnyíti a gyermeked megfigyelését, még akkor is, ha nem világít a szobában lámpa. A remek TrueLife bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a kétirányú adatátvitel. Így amint rájössz, hogy a gyermek nem akar aludni, beszélhetsz hozzá a bébiőrön keresztül, és ezáltal megnyugtathatod. Azzal is megbirkózol, ha a szobában, ahol a bébiőr van, nagy a zaj, egyetlen gombnyomással egyszerűen növelheted a bébiőr hangerejét. Az altatás funkció univerzális segédeszközzé változtatja a bébiőrt. Így a nagyszerű TrueLife bébiőr nemcsak a kisbaba biztonságára fog gondosan figyelni, hanem a benne található altatódalnak köszönhetően még elaltatni is segít a gyermeket.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), Etetés emlékeztető riasztás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife NannyCam R360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife NannyCam R360. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueLife NannyCam R360.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ