Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TwelveSouth Inspire

Termékkatalógus
TwelveSouth Inspire
Gyertya - az új iMac illatával
Kód:  JA970

TwelveSouth Inspire

Az Apple sokkal komolyabban veszi a versenyt, és kiadott egy szója gyertyát, amely a frissen bővített iMac illatát utánozza. Értékes és nemes darab a rajongók számára. A nem hagyományos TwelveSouth gyertya második generációját Inspire-nek (mac candle N ° 2) nevezik. Az előzményhez hasonló alapokon nyugszik, de az üröm, a bergamott és a citrom erősebb illatával egészítették ki, amely még jobban emlékeztet az új iMac illatára. A modern kialakítású gyertya segíti a gondolkodást, és inspiráló hangulatot ébreszt. A TwelveSouth Inspire tökéletes ajándék Apple rajongóknak.

TwelveSouth Inspire gyertya fő jellemzői

  • Praktikus csomagolásban kapható
  • Modern design
  • Nagyon eredeti illattal rendelkezik
  • Nem hagyományos ajándék Apple rajongóknak
  • Az egyedülálló illatok keveréke

Az illata olyan jó, mint amilyennek látszik

A TwelveSouth Inspire gyertya egy egyedi, fehér felületű és sima tartóban található, amelynek belseje szürke színű. Tökéletesen illeszkedik minden szobába, mint egy diszkrét dekoráció. A egyedülálló bergamott, üröm, tarragony, borostyán és citrom keveréke frisssességet visz otthonába vagy az irodában. Mindegyik illatprofilt úgy választották ki, hogy képes elcsitítani a kavargó gondolatokat az elmében, és ösztönözni a kreativitást.

Összetétel

100% szója viasz

Méret

  • magasság 110 mm
  • átmérő 84 mm
 

Paraméterek

Tömeg
655 g Kész!
Égési idő
70 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
655 g Kész!

Égési idő

Égési idő
70 óra Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TwelveSouth Inspire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TwelveSouth Inspire. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TwelveSouth Inspire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TwelveSouth Inspire Candle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TwelveSouth Inspire Candle.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ