AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Felmosószerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Felület típusa
Minden típusú felületre
(34)
Vinyl padlóhoz
(2)
Csempéhez
(6)
Parkettához
(1)
PVC padlóhoz
(2)
Klórtartalom
Klóros
(4)
Klórmentes
(14)
Szűrés

Felmosó folyadék vásárlása előtt érdemes tájékozódni, igen széles a termékpaletta, amelyben biztosan te is találsz olyat, amely megfelel az igényeidnek. Akár fertőtlenítő felmosószer, akár környezetbarát, vegyszermentes felmosószer vagy éppen klórmentes felmosó folyadék érdekel, itt nálunk megtalálod. Tovább olvasva megismerkedhetsz a kínálatunkban lévő felmosószerekkel.

Tovább

Mielőtt egy adott felmosó folyadék mellett döntenél, gondold végig, minden szempontból megfelel-e majd az elvárásaidnak. A padló anyaga fontos szempont, nem mellékes az sem, melyik helyiségben fogod használni, a konyha padlójához például a zsírtalanító hatású felmosó folyadék a legmegfelelőbb. Az illat tekintetében is nagy a választék. A folytatásban nézzünk meg néhány olyan jellemzőt, amely befolyásolhatja a döntésedet.

Fertőtlenítő felmosószer

Ha számodra fontos, hogy a padló ne csak tiszta és illatos, hanem kórokozóktól is mentes legyen, mindenképpen fertőtlenítő felmosószer kínálatunkból válassz. A felmosó folyadékok különböző módon biztosítják a fertőtlenítő hatást, van klóros és klórmentes fertőtlenítő felmosószer is. Antibakteriális hatású az olyan felmosó folyadék is, amelynek összetevői között például zsálya illóolaj van.

i

Klóros vagy klórmentes felmosó folyadék

Hosszú ideig a fertőtlenítő felmosás klóros felmosó folyadék nélkül elképzelhetetlen volt, manapság már egészen más a helyzet. Bár tagadhatatlan a klórral való fertőtlenítés hatékonysága, a felületek kímélése és a környezet védelme érdekében a fertőtlenítő felmosószerek között ma már sokkal több a klórmentes felmosó folyadék.

Vegyszermentes felmosószer

A vegyszermentes felmosószer bárkinek jó megoldás, akinek fontos a környezet védelme. Összetevői között könnyen lebomló anyagok találhatók, amelyek nem terhelik annyira a környezetet. Az illatos padlóról sem kell lemondanod, erről a vegyszermentes felmosószer esetében legtöbbször illóolajok gondoskodnak. A vegyszermentes felmosószerek között nemcsak felmosó folyadék, hanem tabletta is található. A tabletta helytakarékos megoldásnak számít, használata egyszerű, felmosás előtt vízben fel kell oldani.

A vegyszermentes felmosószerek között található az AlzaEco felmosó folyadék is. Öko tisztítószerünk többfunkciós, tehát bármilyen padlófelülethez használható, amelyről még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja. Összetevői között ásványi és gyógynövényekből származó anyagok találhatók, amelyek mindegyike könnyen lebomlik. Az AlzaEco vegyszermentes felmosószer grapefruit illatú, ami tökéletes frissességet biztosít. A felmosó folyadék környezetbarát csomagolásáról se feledkezzünk meg, amely 100 %-ban újrahasznosítható.

A felmosó folyadék kiszerelése

A felmosó folyadék a lakás mindennapos takarításához elengedhetetlen, gazdaságosabb és környezettudatosabb megoldás lehet egy nagyobb, 3 vagy akár 5 l-es kiszerelésű felmosószer vásárlása. Felmosó folyadék vásárlásakor pénzt takaríthatsz meg nálunk, ha bizonyos termékekből egyszerre többet rendelsz.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
34 termék
ALEX Padlótisztító minden felületre, citrus, 1 l - Padlótisztító Típusok
ALEX Padlótisztító minden felületre, citrus, 1 l
Padlótisztító - minden felületre, illóolajjal - 990 Ft/1 l
990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2357
SONETT Sensitive Univerzális tisztítószer 500 ml - Környezetbarát tisztítószer Típusok
4,4
SONETT Sensitive Univerzális tisztítószer 500 ml
Környezetbarát tisztítószer - fürdőszobába, 500 g - 3 580 Ft/1 kg
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS493
BAULA Konyhai tabletta 5 g
Környezetbarát tisztítószer - konyhába,
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS1687
4,0
MR. PROPER Kitchen Antibakteriális tisztítószer 750 ml
Konyhai tisztítószer - eltávolítja a baktériumok 99,9%-át és a szennyeződések és zsírok akár 100%-át
1 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS1449
ALEX Padlótisztító minden felületre, friss szellő, 1 l - Padlótisztító Típusok
ALEX Padlótisztító minden felületre, friss szellő, 1 l
Padlótisztító - minden felületre, illóolajjal - 1 190 Ft/1 l
1 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS2358
MULIERES Északi erdő 1 l - Környezetbarát tisztítószer Típusok
MULIERES Északi erdő 1 l
Környezetbarát tisztítószer - általános,
4 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS516
3,5
BAULA Kezdő készlet padlóhoz
Környezetbarát tisztítószer - padlóra,
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS1690
MULIERES Parfümmentes 1 l - Környezetbarát tisztítószer Típusok
MULIERES Parfümmentes 1 l
Környezetbarát tisztítószer - általános, 1000 g - 4 690 Ft/1 kg
4 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS518
MULIERES Friss citrus 1 l - Környezetbarát tisztítószer Típusok
MULIERES Friss citrus 1 l
Környezetbarát tisztítószer - általános, 1000 g - 4 790 Ft/1 kg
4 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS517
3 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS2427

Felmosószerek

A kínálatunkban található felmosószerek között vannak olyanok, amelyek a közelmúltban létrejött vállalkozások termékei, akik kifejezetten a kor elvárásainak megfelelő igényeket kielégítő, környezetbarát tisztítószereket gyártanak, de olyanok is, amelyeket jól bevált, régóta ismert gyártók készítenek, akik folyamatosan fejlesztik termékeiket. Ez utóbbiak közé tartoznak például az Ajax felmosó folyadékok.

Ajax felmosószerek

Az Ajax márkanév mindenkinek ismerősen cseng, hiszen az első Ajax tisztítószer már 1947-ben megjelent a piacon. Az első Ajax súrolószert egyre több, különböző típusú tisztítószer követte, amelyek mindegyike hatékonyan vette fel a harcot a szennyeződésekkel.

Az Ajax felmosó folyadék fontos szerepet tölt be a márka tisztítószerei közt. Nálunk is többféle Ajax felmosószer található, nézzük meg, mi jellemzi őket.

Ajax Pure Home felmosó folyadék

Az Ajax Pure Home felmosószer speciális antibakteriális formulájának köszönhetően a baktériumok akár 99,99%-át elpusztítja. Ezt az összetevői között található, antibakteriális hatású zsálya illóolajnak is köszönheti. Az Ajax Pure Home felmosó folyadék 1 l-es kiszerelésben kapható.

Ajax felmosó folyadék 5 l-es kiszerelésben

A nagyobb kiszerelésű Ajax felmosószer is számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkönnyítik és még hatékonyabbá teszik a felmosást. Semleges pH értékű, ezért nem károsítja a felületeket. A benne lévő illat levegővel érintkezve aktiválódik, ami a felmosást követően akár 24 órán át tart. Hígítva a nagyobb felületekhez alkalmas, kisebb, makacs foltok eltávolítására hígítás nélkül használható.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felmosószerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felmosószerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felmosószerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ