A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

VANISH Oxi Action 3 l

Termékkatalógus
VANISH Oxi Action 3 l
4,9 128 értékelés
Folttisztító minden típusú mosoda
Kód:  ODS001 Termékszám:  8592326005422 Gyártó honlapja:

VANISH Oxi Action 3 l

Összetevők

5%-15%: oxigén alapú fehérítőszer
Anionos felületaktív anyag
Nem ionos felületaktív anyag
Illatanyagot (hexyl cinnamal) tartalmaz

Termék információk

A Vanish folteltávolító folyadék gyorsan ható, erős tisztítószer a ruhák és egyéb szövetek tisztaságának és frissességének biztosításához. A nem-biológiai alapú tisztító hatás hatékonyan eltávolítja a más mosószerek által hátrahagyott foltokat is, már az első használatkor feloldva a szennyeződést vagy a piszkot, akár alacsony hőmérsékleten is. A kézhez álló, egyszerűen használható palacknak köszönhetően a Vanish kényelmesen használható a szokásos mosóporral vagy géllel, hiszen selyem, gyapjú vagy színes anyagon egyaránt hatékony. Nyugodt lehet, hogy a családi mosott ruha tökéletesen tiszta és friss lesz minden alkalommal. Akár friss csoki- vagy kávéfoltok, akár mélyen beleszáradt fű-, sár- vagy vérfoltok eltávolításáról legyen szó, a Vanish folteltávolító folyadék egyszerűen megoldja a helyzetet. A szokásos foltokhoz a mosószerrel adagoljon 100 ml tisztítószert az adagolófiókba, vagy közvetlenül a mosógépbe, majd indítsa el a mosási programot. A makacs foltok eltávolításához Vanish folteltávolító folyadék is használható a ruhák előkezeléséhez: öntsön rá 2 ml Vanish-t a foltra, hagyja hatni 5 percig (max. 10 percig), anélkül, hogy rászáradna a szövetre, majd a szokásos módon mossa. Nincs többé megerőltető munka. FIGYELMEZTETÉS: Lenyelése káros az egészségre. Bőrirritációt okoz. Súlyosan káros hatású a szemekre. Biztonságos kezelésre és elsősegélynyújtásra vonatkozó tanácsok: Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tartandó. Tartsa szárazon a tartályt. Bőrrel való érintkezés esetén azonnal mossa le bő vízzel. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki, és forduljon orvoshoz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VANISH Oxi Action 3 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action 3 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VANISH Oxi Action 3L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ