A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení Shop roku

VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (12 db)

Termékkatalógus
VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (12 db)
4,2 27 értékelés
Szőrtelenítő csík - rendeltetés: lábak, érzékeny bőrre ajánlott, hatás: bőrnyugtató, a csomagolás tartalma: törlőkendő - 215,83 Ft/db
2 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEP014 Termékszám:  5900627027259
VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (12 db) 2 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (12 db)

A Veet hideggyanta csíkok ideális megoldást kínálnak azok számára, akik meg akarnak szabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól, de érzékeny a bőrük. Akár már 1,5 mm hosszú szőrszálak esetén is hatékony, így bőröd tökéletesen sima és finom tapintású lesz. További előnye, hogy a kinövő szőrszálak egyre vékonyabbak és egyenletesebbek lesznek. Használd ezeket a hideggyanta csíkokat a rövid szőrszálak egyszerű, gyengéd és hatékony eltávolításához.

A Veet hideggyanta csíkok könnyen használhatóak. A szőrtelenítés eredménye pedig a hosszan tartó simaság lesz. Nagyon gyengéd az érzékeny arcfelületeken, például az arc, az áll és a felső ajak esetében. Emellett mandula olajat és E-vitamint is tartalmaz. Kezdők számára is könnyen használható.

A csomag tartalmaz 4 Perfect Finish törlőkendőt is, amelyek eltávolítják a gyantamaradványokat a bőrről, így tökéletesen hidratált, sima bőr lesz az eredmény.


Főbb jellemzők

  • Hosszan tartó szőrtelenítés
  • Könnyű és gyors használat
  • Alkalmas az érzékeny arcbőrre is
  • A gyantázás hatására a szőrszálak vékonyabbak és világosabbak lesznek
  • A mellékelt törlőkendők hidratálást és gondoskodást biztosítanak
  • 20 szalag + 4 törlőkendő egy csomagban
Veet voskove pasky 40 ks

Használati útmutató

  1. Melegítsd meg a gyantacsíkot a kezedben
  2. Távolítsd el és alkalmazd a száraz és tiszta bőrön
  3. Húzd meg a szőr növekedésével ellentétes irányba
  4. Távolítsd el a gyanta maradékot a Perfect Finish törlőkendővel (mellékelve)
  5. Szükség esetén használj hidratáló krémet

24 órával korábban teszteld a bőr kompatibilitását egy kis és kevésbé látható helyen. Ne használd sérült vagy irritált bőrre, vagy a  gyantára vonatkozó korábbi negatív reakciók esetén. További részletekért és figyelmeztetésekért lásd a csomag belsejében található használati utasítást.


Összetétel

Gyanta szalagok:

Triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate

Törlőkendő

Paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil

Összetétel

Voskové pásky: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, parfum, tocopheryl acetate, prunus amygdalus dulcis oil, linalool, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, CI 77891, CI 77007 Ubrousky: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, camelina sativa seed oil, argania spinosa kernel oil, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool

Paraméterek

Típus
Szíj Kész!
Használat
Lábak Kész!
Bőrtípus
Érzékeny Kész!
Hatás
Bőrnyugtató Kész!
Hatóanyagok
Mandulaolaj, E-vitamin Kész!

Használat

Típus
Szíj Kész!
Használat
Lábak Kész!
Bőrtípus
Érzékeny Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Bőrnyugtató Kész!
Hatóanyagok
Mandulaolaj, E-vitamin Kész!
Csomag része
Törlőkendő Kész!

Darabszám, űrtartalom

Db/csomag
12 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET gyantacsíkok érzékeny bőrre (12 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET Professional Studené voskové pásky pro citlivou pokožku 12 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET Studené voskové pásiky na citlivú pokožku 12 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ