Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml

Termékkatalógus
VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml
Arctisztító gél - női, - 23 950 Ft/1 l
Kód:  KSPL1751 Termékszám:  3337871330125 Gyártó honlapja:

VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml

A Purete Thermale friss tisztító gél a VICHY kozmetikai márkától óvatosan és hatékonyan tisztítja a bőrt az összes szennyeződéstől. A frissítő gélnek méregtelenítő hatása van a bőrre, hatékonyan távolít el mindenféle szennyeződést, mint például a maradék sminket, a felesleges faggyút vagy a pórusokat eltömítő port, ami a rontja a bőr állapotát. Összetétele gazdag természetes Vichy termálvízzel és moringa kivonattal rendelkezik, erős tisztítóhatással, amely tökéletesen méregteleníti és tisztítja a bőrt. A tisztító gél revitalizálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt,  ami sima és szép friss lesz. A gél textúrája lágy habot hoz létre, amely enyhíti a bőr kellemetlen feszültségét a kemény víz hatása miatt. A termék nem tartalmaz parabéneket. Kényeztesd bőröd és kezeld kiegyensúlyozott és fényűző ápolással.

Hatóanyagai:
A készítmény egy kivonatot tartalmaz a ritka moringafából, amely egyedi hatásainak és erős tisztítóképességének köszönhetően megvédi a sejteket a szennyeződéstől és a levegőtől.

Hatások:
A bőr a gél használata után tökéletesen megtisztult, selymes, puha és friss. A virág, a gyümölcs és a gyógynövény aromájának szépen illatos kombinációja. A tisztító gél frissesség, vitalitás és kényelem érzetét nyújtja a bőrnek. 

Alkalmazás:
Vidd fel a gélt a vízzel öblített arcra, és óvatosan, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe. Ezután alaposan öblítsd le.

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Összetevők
Aqua/water, Glycerin, Coco-betaine, Sodium cocoyl glycinate, PEG-120 methyl glucose dioleate, Sodium chloride, Dipropylene glycol, Lauric acid, Triethanolamine, Moringa pterygosperma seed extract, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Parfum/fragrance


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Termék típusa
Hab Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Hab Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Bőrnyugtató Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
Hab Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
1 db Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!

Alkalmazási terület

Használat
Arc Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: VICHY Pureté Thermale 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 200 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ