Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

VILEDA Ultramax Microfibre felmosó

Termékkatalógus
VILEDA Ultramax Microfibre felmosó
5 1 értékelés
Felmosó - teleszkópos rúddal
Kód:  UKL047 Termékszám:  4023103086579 Gyártó honlapja:

VILEDA Ultramax Microfibre felmosó

 

Vileda Ultramax Microfibre felmosóval minden takarítás igazi játék lesz. Teleszkópos rúddal van ellátva, melynek köszönhetően igénye szerint állíthatja be a magasságát. A mikroaktív szálak tökéletesen eltüntetik az összes zsírt és foltot minden típusú padlóról.

Legfontosabb jellemzők

  • A Vileda felmosó segítségével tökéletesen megtisztíthat minden padlót anélkül, hogy benedvesítené a kezét
  • Mikroaktív szálakkal rendelkezik, amelyek minden nehézség nélkül felszívják az összes zsírt és foltot
  • power zónának köszönhetően a hagyományos lapos felmosóhoz képest növekszik a nyomás, ennek köszönhetően sokkal könnyebben eltávolíthatóak a szennyeződések
  • Állítható kétrészes teleszkópos rúd, amelynek hossza 140 cm
  • A felmosót a csavarókosárral ellátott Ultramax vödörrel használja
  • Mosható akár 60° C-on is, öblítőszer vagy szárító használata nélkül
  • A fej mérete: 36 x 14 cm

A legkisebb szennyeződésnek sincs esélye

A Vileda felmosónak köszönhetően már nem kell sokat gondolkodnia a padló tisztításának mikéntjén. Mikroaktív szálakkal ellátott, ennek köszönhetően könnyedén és gyorsan eltávolítja a legapróbb foltokat, zsírt és szennyeződéseket. Ezen kívül a könnyű tisztítást a power zóna is segíti, amely akár tízszeresre növeli a padlón keletkező nyomást a hagyományos felmosókkal szemben. Az állítható teleszkópos rúd sem hiányozhat, melynek hossza 140 cm. Ennek köszönhetően saját igénye szerint állíthatja be a felmosót, így nem kell tartania a kellemetlen hajlongástól, hátfájástól.

Minden padló típusra alkalmas

A felmosó tökéletesen illeszkedik mindenféle padlóhoz, legyen az PVC padlóburkolat, laminált padló, parketta, csempe. A csavarókosárral ellátott Ultramax vödörrel tökéletes párost alkot, amely mindig elérhető lesz, amikor szüksége lesz rá. A 90% poliészterből és 10% poliamidból készült pót felmosófej külön megvásárolható. Szintén mosható 60 °C -on, öblítőszer és szárító használata nélkül.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VILEDA Ultramax Microfibre felmosó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA Ultramax Microfibre. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VILEDA Ultramax Microfibre. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VILEDA Ultramax Mikrofaser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VILEDA Ultramax Mikrofaser.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ