VILEDA Virobi felmosó robot

Termékkatalógus
VILEDA Virobi felmosó robot
5 2 értékelés
Felmosó - robot, automatikusan felmossa a padlót
Kód:  UKL011 Termékszám:  4023103156524 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VILEDA Virobi felmosó robot


A Virob felmosó robot hatékonyan és erőfeszítés nélkül takarít fel helyetted! Az elektrosztatikus felmosófej segítségével összegyűjti a koszt, a hajszálakat és az egyéb kis méretű szennyeződéseket, így ideális otthoni segítőtársaddá válik. Az otthonod padlófelületeinek rendszeres takarítása során lecsökken a szennyeződések és a baktériumok mennyisége. A robot egy gombnyomással elindul és hatékonyan távolítja el a koszt és a szennyeződéseket. Speciális szerkezetének (magassága mindössze 55mm) köszönhetően nem csak a falak mentén, de a bútorok körül is tisztít. A készülék a helyiség és a padlófelület típusától függően 30 perc alatt 30m2-nyi terület megtisztítására alkalmas. A felmosó robot kétféle időprogrammal rendelkezik – rövid 30 perces és hosszú 120 perces, amelynek választása a helyiség méretétől függ. A termék Kínában készült. 120 minut si nastavíte dle velikosti vaší místnosti. Vyrobeno v Číně.

Padlófelület típusa:
Minden típusú kemény padlófelülethez alkalmas.

Méretek:
Magasság: 55 mm

 

Termékek: Vileda  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VILEDA Virobi felmosó robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA Virobi robotický mop. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VILEDA Virobi robotický mop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vileda Wischmop Roboterproduktion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vileda Wischmop Roboterproduktion.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ