A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml

Termékkatalógus
WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml
4,6 10 értékelés
Kézkrém - nők számára, normál bőrtípusra, hidratáló, védő, tápláló és nyugtató, hatóanyag: bio mandulaolaj, szilikonmentes, természetes összetevőjű és színezékmentes, natúr és bio kozmetikum, mandulás kozmetikum-sorozat, aromás illattal, 50 ml-es - 63 800 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE0425 Termékszám:  4001638086752 Gyártó honlapja:

WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml

Ez a mandula kézkrém természetes kozmetikum, amely visszaállítja a bőr optimális hidratáltsági szintjét, táplálja és hosszantartóan védi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben. A krém finom összetételének köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. A bőr felfrissül, simává válik, eltűnik az irritáció és a bőrfeszülés, rögtön az első használat után. Gondoskodj kezeidről, tedd őket egészségessé és gyönyörűvé!


A kézkrém kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik, és tökéletesen gondoskodik a bőrről. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Felfrissíti, hidratálja és kezeli a bőrt, rögtön a használat után. Rendszeres, legalább napi egyszeri használata a bőrt simává, természetesen rugalmassá és ragyogóvá varázsolja. A termék legfontosabb aktív összetétele a természetes, minőségi mandulaolaj, amely különösen gyengéd a bőrhöz. Erősíti a bőr immundrendszerét, simaságot biztosít, megakadályozza az irritációt és védi a száraz bőrt a hámlástól, töredezéstől és viszketéstől. Regeneráló és hidratáló hatással rendelkezik.


Hatóanyagai:
Természetes, minőségi mandulaolaj - gondosan kezeli a bőrt, hidratálja, rugalmassá varázsolja és regenerálja a bőrt, emellett kisimít és ragyogó bőrt biztosít valamint véd a káros külső hatásokkal szemben.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Alkalmazás:
Alkalmazd tiszta kezeken, bármikor, amikor szükségesnek érzed. Gyengéden masszírozd a bőrbe. Használd legalább egyszer egy nap.

Térfogat:
50 ml

Összetétel:
Water, almond oil, alcohol, behenyl alcohol, glycerol, tapioca starch, cetearyl glucoside, carrageenan, xanthan gum, lactic acid, perfume

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Színezékmentes, Szilikonmentes, Természetes összetevőjű Kész!

Típus

Típus
Női, Férfi Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Érzékeny Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Illat

Illat
Aromás Kész!

Pumpa

Pumpa
Pumpa nélküli Kész!

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa
Utazócsomag Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Mandlový krém na ruce pro citlivou pokožku 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Mandľový krém na ruky pre citlivú pokožku 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ