30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es

Termékkatalógus
WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es
4,8 5 értékelés
Testápoló - uniszex, minden bőrtípusra, hidratáló, hatóanyag: ligetszépe olaj, natúr kozmetikum, 200 ml-es - 41 950 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE0428 Termékszám:  4001638086615 Gyártó honlapja:

WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.


Ez a ligetszépe kivonatot tartalmazó testápoló intenzíven regenerálja a bőrt az egész testeden, erősíti azt, és megőrzi természetes rugalmasságát. Mélységében hidratálja és táplálja a bőrt. A tej gazdag természetes összetétele nem terheli és nem irritálja a bőrt, óvatosan ápolja és hagyja puha, rugalmas és szépen megvilágítva. Kényeztesd magad egy természetes bőrápolóval, amely javítja a bőrödet!

A finom konzisztenciájú krém jól alkalmazható és könnyen felszívódik. Természetes aktív anyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre. A shea vaj hidratálja a bőrt, és rugalmasságát ad neki, a tigrisfű kivonat hidratálja és védi a bőrt a külső káros hatásoktól. A ligetszépe olaj a bőr számára hosszantartó hidratálást és a gondoskodást nyújt. A testápoló intenzíven regenerálja bőrödet, és biztosítja számára a szükséges tápanyagokat. Kényeztesd bőröd egy természetes kozmetikummal, amely hosszú ideig megőrzi szépséged és fiatalságodat!

Hatóanyagok:
Ligetszépe olaj - biztosítja a bőr tartós hidratálódását, intenzíven regenerálja és ellátja a szükséges tápanyagokkal.
Shea vaj - megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, regenerálja és hidratálja azt, növeli a rugalmasságátt és lassítja az öregedési folyamatot, gyulladásgátló és gyógyító hatással rendelkezik, támogatja a bőr természetes védekező képességét, és védi a bőrt a környezeti káros hatásoktól, az oxidatív stressztől és a szabad gyököktől. Gazdag esszenciális zsírsavakban és A, D, E vitaminokban.
Tigrisfű kivonat - hidratálja a bőrt és védi a külső káros hatásoktól.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Használd a tiszta bőrre fürdés után, és óvatosan masszírozd be. Ha szükséges, naponta kétszer is alkalmazhatod

Kiszerelés:
200 ml

Összetevők:
Víz, szezámolaj, alkohol, sheavaj, el nem szappanosítható olívaolaj, gliceril-sztearát SE, glicerin, ligetszépe-kivonat, kölesmag kivonat, tigrisfű virág / levél / szár kivonat, xantángumi, tapioka-keményítő, cetearil-alkohol, parfüm * , limonén *, linalol *, benzil-benzoát *, benzil-szalicilát *, geraniol *, citrál *, eugenol *, farnesol *
* természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Száraz, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Típus
Uniszex Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Száraz, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Bőrfeszesítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Pupalkové revitalizační tělové mléko 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Pupalkové revitalizačné telové mlieko 200 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ