Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml

Termékkatalógus
WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml
4,0 71 értékelés
Fogfehérítő - amerikai fogorvosok által kifejlesztett termék
Kód:  ZUB085 Termékszám:  8594069331967

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml

Használd ki az amerikai fogorvosok sok éves tapasztalatát,  és tedd fehérebbé a fogaidat a legfejlettebb technológia segítségével. Ez a folyamat nagyon egyszerű, és már az első használat után is láthatod majd az eredményét. Már egyszeri használat után is fehérebb és egészségesebb fogakat kapsz, akár két évre. Nagy előnye, hogy a fogfehérítést akár éjszaka is végezheted Csak öntsd a gélt az applikátorba, helyezd fel a fogadra, és hagyd, hogy kifejtse hatását. 

Ez az egyedülálló gél Aloe Vera, kamilla, valamint gránátalma kivonatot tartalmaz, és gyengéden ápolja a fehérített fogakat és a fogínyt. Képes együttműködni a fogzománccal, megállítja a kisebb fogszuvasodásokat, és védi az ínyt a begyulladástól. 

Használata: A formázható applikátorral vedd le a fogaid lenyomatát. Az így kialakított applikátort töltsd meg a fehérítő géllel, helyezd fel, és hagyd 30-60 percig hatni, hetente háromszor. Láthatóbb és gyorsabb eredmény érdekében használhatod az applikátort teljes éjszakán át. Az utóbbi esetben kényelmesebb megoldás, ha egyszerre csak az egyik fogsort fehéríted.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű alkalmazás
  • Az eredmény látható az első használat után
  • Lehet használni egy éjszakán át is
  • Az általános szájhigiéniáról is gondoskodik
  • Alkalmas érzékeny fogakra is

A csomag tartalma

  • 2 × 65 ml tubus fehérítő gél
  • 1 x applikátor-fecskendő
  • 4 × formázható gumi applikátor
  • 1 x használati utasítás

 

Összetevők: glicerin, szódabikarbóna, karragén por, xilit, szorbit, borsmentaolaj, áfonya mag olaj, aloe kivonat, kamilla virágok, kokamidopropil-betain

 

 

 

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHITE PEARL fehérítő rendszer, 130 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHITE PEARL Bělící systém 130 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHITE PEARL Bieliaci systém 130 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ