30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

WILKINSON Ajándékpatron Xtreme3

Termékkatalógus
WILKINSON Ajándékpatron Xtreme3
Ajándék szett tartalmaz: borotválkozó gép + borotvahab
Kód:  VBAL0707 Termékszám:  4027800712762 Gyártó honlapja:

WILKINSON Ajándékpatron Xtreme3

Férfi ajándékdoboz A WILKINSON SWORD Xtreme3 ​​olyan termékeket tartalmaz, amelyek érzékeny bőrre specializálódnak, a borotválkozás során hajlamosak irritációra. Az Xtreme3 ​​5-orsós és rugalmas vágóél tökéletesen kiegészíti az óvatosan óvatosan borotválkozó habzselét , nyugtató kakaóvajjal és E-vitaminnal. A WILKINSON ajándékkészletével mindössze egy perc alatt pontos borotválást kapsz!

Ajándékkészlet WILKINSON Xtreme3 és jellemzői

  • WILKINSON Xtreme3 ​​ajándékkészlet férfiaknak
  • tartalmaz egy 5-orsós borotvát és borotválkozó habot
  • A borotválkozás során érzékeny bőrápoláshoz
  • borotva, forgatható fejjel, minden szögben borotválkozáshoz
  • vigyázzon a borotválkozó habra az érzékeny bőr megnyugtatására

WILKINSON Xtreme3 ​​borotva

A nagy teljesítményű WILKINSON Xtreme3 ​​borotva tökéletes és kényelmes borotválást biztosít különösen érzékeny bőrre. Három ultra-vékony, rugalmas pengével rendelkezik, amelyek egy forgófejen helyezkednek el, amelyek könnyen alkalmazkodnak az arcod körvonalaihoz, és ezáltal alapos szakáll eltávolítást eredményez. A praktikus hidratáló szalag táplálja, hidratálja és megnyújtja a bőrt, így könnyebb a pontos borotválkozás alkalmazása. Az Xtreme3 borotva kényelmes tartása garantálja a profilozott, műanyag fogantyút, amely gumírozott elemekkel borítja a szakállot minden szögben.

WILKINSON PROTECT érzékeny borotválkozó hab (200 ml)

A WILKINSON PROTECT gélalapú borotválkozó habot elsősorban az érzékeny bőr megnyugtatására fejlesztették ki, amely a borotválkozás során irritációra hajlamos. A kakaóvajjal és E-vitaminnal dúsított összetétel finoman ápolja az érzékeny bőrt gazdag habokkal, miközben biztosítja a sima borotválkozót.

Alkalmazás:
Az arc és a nyak területére a szükséges borotvahab mennyiségét kell alkalmazni. Óvatosan élesítse meg a gép löketét, és alaposan öblítse le a habot.

Összetétel:
Aqua; Sztearinsav; Glicerin; Trietanolamin; izobután; Ceteth-20; Nátrium-Lauril-szulfát; Cocamide DEA; propánok; Polyquaternium-7; Theobroma cacao Seed Butter; Kálium-hidroxid; Nátrium-szilikát; Butánok; Dimethicon; Tokoferil-acetát; Allantoin; Illat

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WILKINSON Ajándékpatron Xtreme3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Xtreme3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ