AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

WILKINSON Hydro Connect5 ajándékdoboz

Termékkatalógus
WILKINSON Hydro Connect5 ajándékdoboz
Ajándék szett - tartalmazza a borotvát pótfejjel és a Hydro Sensitive 250 ml-es borotvahabot
Kód:  VBAL0705 Termékszám:  4027800779925 Gyártó honlapja:

WILKINSON Hydro Connect5 ajándékdoboz

A WILKINSON SWORD Hydro Connect 5 férfi ajándékdoboza olyan termékeket tartalmaz, amelyek az érzékeny bőrre specializálódnak, melyek a borotválkozás során hajlamosak irritációra. Az 5 ultravékony vágóéllel rendelkező Hydro Connect 5 tökéletesen kiegészíti a borotvahabot a hialuronáttal a bőr hidratálásához. A WILKINSON ajándék szettel precízen fogsz tudni megborotválkozni akár egy perc alatt is!

A WILKINSON Hydro Connect 5 fő jellemzői

  • WILKINSON Hydro Connect 5 férfiaknak ajándék szett
  • 5 pengés borotvát és borotválkozó habot tartalmaz
  • A szett ideális az érzékeny bőrápoláshoz
  • Borotva, forgatható fejjel, szakáll borotválkozáshoz 
  • Borotválkozó hab gondoskodik arról, hogy megnyugtassa és hidratálja az érzékeny bőrt

WILKINSON Hydro Connect 5 borotva

A nagy teljesítményű WILKINSON Hydro Connect 5 borotva tökéletes és kényelmes borotválást garantál, maximális védelemmel az irritáció ellen. Öt ultravékony UltraGlide pengével rendelkezik, amelyek simítják a bőr felületét és jelentősen csökkentik az irritáció kockázatát. A 4 darab gyémántitánium vágóélek biztosítják a pontos borotválkozást, míg az ötödik egyenesítő penge lehetővé teszi a szakáll és a bajusz stilizálását. A borotva forgatható feje könnyen alkalmazkodik az arcod alakjához, és ezáltal a szakállad alaposan eltávolítja. A praktikus, vízzel aktivált gélszalag a borotválkozás után akár 1 órán át is hidratál, miközben a bőrt megszorítja, ezáltal megkönnyíti a borotválási folyamatot, minimális irritációval. A Hydro Connect 5 borotva kényelmes illeszkedése biztosított az ergonómikus kialakítású fogantyút gumírozott elemeivel. A WILKINSON ideális azoknak, akik védekezni akarnak az  irritáció ellen, de nagy teljesítményt és a borotválkozási minőséget keresnek.

WILKINSON Hydro (250 ml) borotválkozó hab

A WILKINSON Hydro borotválkozó habot elsősorban az érzékeny bőr megnyugtatására fejlesztették ki, amely borotválkozás közben hajlamos irritációra. A hialuronáttal dúsított kompozíció kíméletesen hat a bőrre gazdag habbal, és sima borotválkozást biztosít. A WILKINSON Hydro borotválkozás közben megvédi a bőrt, ami simább és egészségesebb bőrt eredményez.

Alkalmazás:
Az arc és a nyak területére a szükséges borotvahab mennyiségét kell alkalmazni. Óvatosan borotválkozz meg, és alaposan öblítsd le a habot.

Összetétele:
Aqua, glicerin, palmitinsav, sztearinsav, trietanonamin, izobután, Ceteth-20, nátrium-Lauril-szulfát, Laurinsav, propán, mirisztinsav, kálium-hidroxid, PEG14M, szilícium-dioxid, Plyquaternium-7, Laureth-9, nátrium-szilikát, parfüm


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WILKINSON Hydro Connect5 ajándékdoboz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Hydro Connect5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ