Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WINNI´S Gel 750 ml (30 adag)

Termékkatalógus
WINNI´S Gel 750 ml (30 adag)
5 8 értékelés
Öko mosogatógép gél - hipoallergén, citrusos aromával - 143 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 5 720 Ft/1 l
Kód:  MYC038 Termékszám:  8002295062703

WINNI´S Gel 750 ml (30 adag)

A Winni's Lavastoviglie egy biológiai úton teljes mértékben lebomló mosogató gél, amely minden szennyeződést eltávolít a piszkos edényekről, és különösen gyorsan elbánik a zsírral illetve zsírmaradványokkal. A Winni's termékek ideálisak olyan igényes felhasználók számára, akik nem közömbösek a környezettel szemben, amelyben élnek. A termékek több tanúsítvánnyal rendelkeznek és a termékbiztonság és minőség tekintetében megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A gél citrus illatú, űrtartalma 750 ml, amely megfelel 30 mosogatószer adagnak.

Főbb jellemzői

  • Űrtartalom: 0,7 liter
  • Akár 30 adaghoz elég
  • Olaszországban készült
  • Újrahasznosítható csomagolás
  • VEGAN OK tanúsítvány

Winni's

Ez az olasz márka egyet jelent a környezetbarát tisztítószerrel. Azt a szempontot is tiszteletben tartják, hogy állatokon nem tesztelnek terméket, csak "in vitro", vagyis üvegben, amely nemcsak a te biztonságodat garantálja, hanem azoknak az állatoknak a biztonságát is, amelyeken amúgy különböző termékeket tesztelnének. A Winni's termékei kizárólag növényi alapú felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek nem terhelik a környezetet. Nem tartalmaznak foszfátot vagy klórt. Természetesen a csomagolás újrahasznosítható és minden termék biológiai úton könnyen lebomlik.

Tanúsítvány

  • VEGAN OK - a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és nem tesztelték állatokon, a termék kizárólag természetes összetevőkből áll, nikkel, kobalt és króm tartalmát vizsgálták (‹ 0,01 ppm), babaruhák mosására is alkalmas, ekcémások és allergiások is használhatják, a HACCP előírásoknak megfelel

Összetevők

voda, tetrasodium glutamate diacetate, estere di alchilfosfato, sale di potassio, polysaccharide acrylates copolymer, alcohol ethoxylate propoxylate, acrylates copolymer, fatty alcohol alkoxylated, isononanoic acid, parfum, protease, amylase

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Űrtartalom
750 ml Kész!
Termék típusa
Gél Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
750 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Gél Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WINNI´S Gel 750 ml (30 adag) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WINNI´S Gel 750 ml (30 dávek). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WINNI´S Gel 750 ml (30 dávok).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ