A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU ApF HU

Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben

Termékkatalógus
Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben
4,7 33 értékelés
Tisztítókendő alkalmas száraz és nedves tisztításra is különböző felületeken, 4 különböző textúrák és szín, mosható, hosszú élettartamú
Kód:  EAN3145d Termékszám:  111391 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben Megszűnt

Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben

A Xavax bemutatja a legideálisabb tisztítókendőt. Ez a csomag négyféle kiváló minőségű tisztítókendőt tartalmaz, különböző textúrákkal a felületükön és 4 különböző színben. Akár üveget , rozsdamentes acélát, fa, kerámiát szeretne tisztítani, ezzel mindent meg lehet találnitisztítani, amit csak szeretne.Kiváló minőségű poliészter anyagból készül, poliamiddal kiegészítve. Mivel a mérete 30x30 cm, így kiválóan használható kisebb helyek tisztítására is. Rendkívül hosszú élettartamú, és lehe használni tudja mind nedves és mind száraz tisztításra. Vízzel lemosható, maximum 30 ° C-on.

Zöld: konyha és fürdőszoba
A nagy abszorpciós képessége nem hagy szöszt és rostokat. Felszívja a sarat és a vizet; egyszerűen eltávolítja a vízkövet. Ideális  kádak, mosdók, munkafelületek és asztalok tisztítására.

Piros: felületek tisztítására
A különösen puha rostok vonzzák és megtartják a port. A felületek sérülése nélkül tisztítja a készüléket. Ideális az érzékeny felületek és berendezések tisztításához.

Kék: üveg és rozsdamentes acél
Különösen puha rostok.Csíkok hagása nélkül tisztít. Ideális üvegek, tükrök, króm felületek tisztítására.

Sárga: univerzális
Bársonyos felülete, szöszös és rostokban gazdag. Karcolás nélkül tisztít; eltávolítja a zsíros szennyeződéseket, ujjlenyomatokat és a port.

Műszaki adatok

méretek:
30x30 cm

anyaga:
15% poliamid, 85% poliészter

mennyiség:
4 db
 

Paraméterek

Ajánlott
Rozsdamentes acél, Fa, Kerámia, Üveg Kész!
Típus
Svéd/mikroszálas Kész!
Típus
Konyharuhák Kész!

Rendeltetés

Ajánlott
Rozsdamentes acél, Fa, Kerámia, Üveg Kész!

Tulajdonságok

Típus
Svéd/mikroszálas Kész!

Típus

Típus
Konyharuhák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xavax mikroszálas törlőkendő készlet, 4 féle színben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Utěrka z mikrovlákna, sada 4 ks 111360. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XAVAX z mikrovlákna, súprava 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xavax Mikrofaser, von 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xavax Mikrofaser, von 4.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ