30 dnů na vrácení Shop roku

TIERRA VERDE Mosogatógép por 5 kg

Termékkatalógus
TIERRA VERDE Mosogatógép por 5 kg
Öko mosogatógép por - a nagyon koszos edényekkel is megbirkózik, klórmentes
11 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MYC285 Termékszám:  8594165007421
TIERRA VERDE Mosogatógép por 5 kg 11 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

TIERRA VERDE Mosogatógép por 5 kg

Ha fontos számodra a környezetvédelem, és a környezetbarát termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a TIERRA VERDE öko mosgatógép port, amely a szennyezett edények mosogatógépben való mosására való. Ez a por biológiailag lebontható komponensekből készül. A kompozíció nátrium-perkarbonáton alapul, amely hatékonyan eltávolítja a zsíros foltokat, valamint az odaszáradt ételmaradékokat és a koffeines italok által hagyott foltokat. A TIERRA VERDE por előállításához petróleumszármazékokat, klórt, enzimeket, szintetikus parfümöket vagy színezékeket nem használtak. Alkalmas minden háztartási mosogatógéphez.

A TIERRA VERDE 5 kg-os Mosogatógép por főbb jellemzői

  • A biodegradálható alapanyagokból készült TIERRA VERDE öko mosogatógép por környezetbarát
  • A szennyezett edények mosogatógépben való mosására szolgál
  • A por alapja nátrium-karbonát, amely ehatékonyan eltávolítja a zsíros foltokat, valamint az odaszáradt ételmaradékokat és lerakódásokat
  • A TIERRA VERDE mosogatógép por nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, enzimeket, szintetikus parfümöket vagy színezékeket
  • Minden háztartási mosogatógéphez használható.

Használat:
Önts 1 evőkanál port (kb. 20 g), vagy a mosogatógép méretének megfelelő mennyiségű port a mosogatószer-adagolóba. A tökéletes mosási eredmény érdekében mosogatógép sót és öblítőszert javasolunk. A só és az öblítőszer adagját a mosogatógép utasításainak és a vízkeménységnek megfelelően állítsd be. Erosen szennyezett edényekhez adj egy evőkanál PUER fehérítoport. A BIKA szódabikarbóda, amely a mosogatógép kellemetlen szagát is eltávolítja, fokozza a hatékonyságot.

Összetétel:
15-30% nátrium-perkarbonát (oxigén alapú fehérítőszerek), szilikátok (dinátrium-metaszilikát-pentahidrát), nátrium-citrát, mosó szóda (nátrium-karbonát); 5-15% nátrium-hidrogén-karbonát; <5% növényi eredetű nemionos felületaktív anyag, <5% anionos felületaktív anyag.

Figyelem:
Fokozhatja a tüzet; oxidálószer. Súlyos bőrégést és szemkárosodást okoz. Légúti irritációt okozhat. Tartsd távol a gyermekektől. Védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne lélegezd be port. Viselj védőkesztyűt/védőszemüveget.
LENYELÉS esetén: öblítsük ki a szájüregett. Ne hánytasd magad. SZEMBE KERÜLÉS esetén: óvatosan öblítsd le vízzel néhány percig. Amennyiben vannak kontaktlencséid, és könnyen eltávolíthatók, vedd ki őket. Folytasd az öblítést. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.


Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Tömeg
5 kg Kész!
Termék típusa
Por Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Tömeg

Tömeg
5 kg Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Por Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIERRA VERDE Mosogatógép por 5 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Prášek do myčky 5 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIERRA VERDE Prášok do umývačky 5 kg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ