AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

ZIAJA Ajándékcsomag Kasmír protein szett 900 ml

Termékkatalógus
ZIAJA Ajándékcsomag Kasmír protein szett 900 ml
4,8 8 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: krémtusfürdő 500 ml és testápoló 400 ml - 1 495 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 332,22 Ft/100 ml
Kód:  VBAL522 Termékszám:  5901887038573 Gyártó honlapja:

ZIAJA Ajándékcsomag Kasmír protein szett 900 ml

A ZIAJA Kasmír ajándékkészlet luxus bőrápoló termékeket kínál egy krémes tusfürdő és egy tápláló testápoló tej formájában. Mindkét termék fő alkotóeleme a kasmír protein, amely kisimítja a bőrt és magas keratin és aminosav tartalmának köszönhetően védelmet nyújt a bőrnek. A hidratáló tusfürdő előnye, hogy nemcsak tusfürdőként, hanem fürdőhabként is használhatod. Bársonyosan selymes és kellemes illatú bőrtbiztosít. A bőrápolás befejezéseként használd a tápláló testápolót, amely tápanyagokkal látja el a bőrt, támogatja a bőr rugalmasságát és gondoskodik a szükséges hidratálásáról. Az egészséges, puha és rugalmas bőr érdekében válaszd a kasmírt.

A ZIAJA Kasmír protein ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Két luxustermék készlete minden bőrtípusra, beleértve a száraz bőrt is
  • A ZIAJA Kasmír készlet egy tusfürdőből és testápolóból áll
  • Kasmír proteinnel készült kozmetikumok a tökéletesen sima bőrért
  • A hidratáló tusfürdő puha, selymes és kellemesen illatú bőrt eredményez
  • Bársonyos krémes habot hoz létre a bőr intenzív hidratálásához
  • A Ziaja Kasmír tápláló testápoló ideális a száraz bőr regenerálására
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és megakadályozza a kiszáradását, helyreállítva a rugalmasságát
  • Támogatja a bőr védőgátját, sima és puha bőrt kölcsönöz

Ziaja Cashmere krémes tusfürdő a selymes, puha bőrért

A Ziaja Kasmír tápláló tusfürdő gyengéden és eredményesen tisztítja meg a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Gazdag, krémes habot képez a bőrödön, tiszta, puha és kellemes érintésű bőrt eredményez. Továbbá enyhén érzéki, púderes, édes illatot hagy a bőrödön, amelyet az ylang-ylang olajnak, pézsmának, vaníliának és cédrusfának köszönhet. A benne található kasmír és glicerin fehérjékkel kifogástalanul hidratált,puha és sima bőrt nyújt. Használhatod tusfürdőként és fürdőhabként is. Relaxálj, miközben a kasmír luxus ápolásával kényezteted a bőrödet.

Hatóanyagok:
Kasmír protein - áttetsző, borostyán színű folyadék, amelyet keratin protein (a keratin enzimes hidrolíziséből nyerik ki) és nagy molekulatömegű aminosavak alkotnak, kisimítja és puhává teszi a bőrt és a hajat, védőréteget képez a bőrön, amely megőrzi a hidrolipid egyensúlyát
Glicerin - hidratálja és lággyá teszi a bőrt, védi a bőrgátat

A felhasználás módja:
Használj egy kis mennyiségű tusfürdőt a mosakodáshoz. Vidd fel nedves bőrre az egész testeden és gyengéden masszírozd be, amíg gazdag habot nem képez. Mosakodás után alaposan öblítsd le a bőrödet. A tusfürdő alkalmas mindennapos használatra. Használhatod fürdőhabként is.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratin, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33)

A Ziaja Cashmere testápoló tej intenzív táplálást és hidratálást biztosít a bőrnek

A Ziaja Kasmír testápoló tej gondoskodik minden bőr, még a száraz bőr táplálásáról és hidratálásáról is. Rendkívül hatékony, tápanyagokban gazdag összetétele enyhíti a száraz bőr érdességét is feszülését, biztosítja a számára szükséges zsírokat, kisimítja azt, és visszaállítja a védőgátját. Könnyen állagának köszönhetően gyorsan beszívódik a bőrbe, selymesen sima, rugalmas és táplált bőrt eredményez. Amennyibena bőröd gyakran szárad ki és veszít természetes rugalmasságából, úgy használd a kivételes ápolást nyújtó kasmír testápoló tejet.

Hatóanyagok:
Kasmír protein - áttetsző, borostyán színű folyadék, amelyet keratin protein (a keratin enzimes hidrolíziséből nyerik ki) és nagy molekulatömegű aminosavak alkotnak, kisimítja és puhává teszi a bőrt és a hajat, védőréteget képez a bőrön, amely megőrzi a hidrolipid egyensúlyát
Glicerin - hidratálja és lággyá teszi a bőrt, védi a bőrgátat

A felhasználás módja:
Vidd fel a testápoló tejet a megtisztított bőrre és masszírozd be gyengéden. Ideális esetben használd zuhanyozás vagy fürdőzés után, így optimalizálhatod az aktív hatóanyagok hatását. A testápoló tej alkalmas a mindennapos használatra.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra, száraz, rugalmasság nélküli bőrre

Összetétel:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Propylene Glycol, Steareth-2, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance),Linalool,Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citric Acid

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × ZIAJA Kasmír krémes tusfürdő (500 ml)
1 × ZIAJA Kasmír tápláló testápoló tej  (400 ml)

Összetétel

KRÉMOVÉ SPRCHOVÝ GEL: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33). TĚLOVÉ MLÉKO: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Propylene Glycol, Steareth-2, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citric Acid.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom
900 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Tusfürdő, Testápoló Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZIAJA Ajándékcsomag Kasmír protein szett 900 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Kašmírové proteiny 900 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZIAJA Kašmírové proteíny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ