Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó

Termékkatalógus
Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó
4,0 1 értékelés
- 16 részes fűszertartó, nem tartalmaz fűszert
Kód:  MAXWI018 Termékszám:  WE11018 Gyártó honlapja:
Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó Megszűnt

Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó

A Maxwell & Williams Spice IT UP fűszertartó 16 rekesszel rendelkezik, amelyek strapabíró üvegből készültek. A csomag tartalmaz egy praktikus bambusz forgó állványt természetes megjelenéssel. Kényelmesen helyezd bele a fűszereket a fűszertartóba, és a forgó mechanizmusnak köszönhetően mindig kéznél lesznek a fűszerek. Az üvegcsék átlátszóak, így a fűszerek gyönyörűen mutatnak bennük. Az üvegek műanyag fedele öt lyukkal rendelkezik, amelyek segítenek a fűszerek adagolásában. Természetesen le lehet csavarni a fedelét, így az összes fűszer felhasználható, vagy elmosható és feltölthetőek az üvegcsék. A csomag nem tartalmazza a rekeszekbe való fűszereket! 

A SPICE IT UP legfontosabb jellemzői

  • 16 darabod szett, strapabíró üvegből készült
  • Bambusz forgó állvánnyal
  • Elegáns és jól elrendezett fűszertartó
  • A fedele egy 5 lyukú műanyag dugó

Megjegyzés: A fűszertartó fűszerek nélkül érkezik, ha azonban mégis tartalmaznának a rekeszek, akkor az egy régebbi szállítmány része. Ezért javasoljuk, hogy ürítse ki és töltse fel újra fűszerekkel. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO fűszertartó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxwell & Williams Stojan na koření 16ks SPICE IT UP BAMBOO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxwell & Williams Stojan na korenie SPICE IT UP BAMBOO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO Gewürzregal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams SPICE IT UP BAMBOO Gewürzregal.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ