Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Maxxo VM5000

Termékkatalógus
Maxxo VM5000
4,6 68 értékelés
Vákuumozó gép - hegesztőfólia, 130 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 0 role fólia a csomagolásban, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez)
Kód:  EAN900i4 Termékszám:  vm5000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo VM5000

Tartsa ételeit mindig frissen a megnövelt teljesítményű Maxx VM5000 vákuumozógéppel. Segítségével ötszörösére növelheti ételei eltarthatóságát. Használata egyszerű, egy gombnyomást igényel. Amennyiben lágyabb ételeket szeretne eltárolni, segítséget nyújt a szívás megszakító gomb, mely megakadályozza az élelmiszerek deformálódását.

Legfontosabb jellemzők

  • A vákuum csomagokás könnyedén megőrzi az ételek frissességét és minőségét
  • Használata rendkívül egyszerű, egy gomb megnyomásával működik
  • Egy gomb segítségével erős és gyors lezárást hoz létre
  • Gyorsabb szívást képes biztosítani a Turbo gomb segítségével
  • Lágyabb ételek vákuumozása esetén megszakíthatja a folyamatot az alakváltozás megelőzése érdekében
  • Súly 1,3 kg
  • Méretei 36 x 15 x 9 cm
  • Hálózati áramforrásról működik
  • Komresszor teljesítménye: 12 l/perc, 800 mbar
  • Fóliatekercs maximális szélessége 30 cm

Akár ötször hosszabb élettartam

Akár ötszörösére is növeli az ételek élettartamát a megnövelt teljesítményű vákuumozás segítségével. Egyetlen gomb lenyomásával üzembe helyezheti a készüléket. A gyors és erőteljes vákuumozás érdekében Turbo gombbal van ellátva. Amennyiben lágyabb ételeket kíván eltárolni, a megszakító gomb segítségével leállíthatja a vákuumozási folyamatot az ételek alakváltozását megelőzendő. A csomagban 5 db 22 x 30 cm-es és 5 db 28 X 40 cm-es zacskót talál.

Nem csúszkál a konyhapulton

Csúszásgátló talpainak köszönhetően a készülék nem fog véletlen csúszkálni a konyhapulton. Az alján van hely az elektromos vezeték számára. A készüléken található egy csatlakozó külső vákuumozásra speciális edények, zacskók és üvegek számára. Az ehhez szükséges cső nem a csomag tartozéka.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxxo VM5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Vakuová balička potravin VM5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo Vákuová balička potravín VM5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxxo VM5000 Lebensmittel-Vakuumiergerät.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ