A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

Vakubox Maxxo 15l

Termékkatalógus
Vakubox Maxxo 15l
3,7 7 értékelés
Vákuumozó gép - akár 2x hosszabb a frissesség és az élelmiszer eltarthatósága, a levegő elszívása által eltávolítja a fölösleges párát, térfogata 15 liter, autorepumping funkció a vákuum csökkenése esetén, egyszerű karbantartás
Kód:  VAC001e Termékszám:  CK002P

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vakubox Maxxo 15l

Használja az ovális vákuum doboz lehet akár kétszer meghosszabbítja a frissesség és eltarthatósága élelmiszer. Hála vakuovacímu rendszer is tartja az élelmiszer tele íz, íz, aroma, vitaminok és tápértékét. Eresztve levegőt a hajó, hogy megakadályozzák a kialakulását a baktériumok, gombák és mikroorganizmusok.Vákuum doboz tárolására alkalmas kenyér, zsemle kenyeret, márvány sütemények, torták, édességek, szendvicsek stbHasználata nagyon egyszerű a gombot, amely elindítja a folyamatot elszívás. Ennek előnye, hogy az extrakció során az élelmiszer deformálódnak. Funkció repumping automatikusan figyeli a szenzor segítségével a megfelelő vákuum szintje az edényben.

legfontosabb jellemzői

  • kiterjesztett frissesség és eltarthatóság
  • megtartja a teljes aroma, íz, aroma, vitaminok és tápértéke
  • Ez megakadályozza a kialakulását a baktériumok és a penész
  • étel nem deformálódik
  • automatikus vákuum ellenőrzés

leírások

  • Anyaga: műanyag
  • Térfogat: 15 l
  • Magasság: 18 cm
  • szélesség: 30 cm
  • hossz: 50 cm
  • Teljesítmény: 2 x AAA elem

Paraméterek

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nekünk van egy ilyen kenyértartónk, de sajnos elkezdett rendetlenkedni! Valahol ereszt és 10 percenként beindul! Kérjük a segítséget egy szerviz lehetőségre!Szeptemberi vásárlás!

Kérdések és válaszok: Vakubox Maxxo 15l
Kiegészítők: Vakubox Maxxo 15l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vakubox Maxxo 15l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vakubox MAXX 15l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxx Vakuumkasten 15 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxx Vakuumkasten 15 Liter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ