Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Maxxo IRT01

Termékkatalógus
Maxxo IRT01
4,7 48 értékelés
Érintésmentes lázmérő - digitális, érintésmentes, infravörös, a testhőmérséklet és a környezeti felületek hőmérsékletének mérésére, pontosság: +/- 0,2°C, mérési tartomány: 0°C - 118°C (32°F - 244,4°F), IP22 védettség, mérés 5-8 cm távolságból, mérési visszajelzés: 0,5 mp, automatikus kikapcsolás 10 mp után, memória 32 mérésre, gyógyászati segédeszközként is használható
Kód:  MAXTE810 Termékszám:  8595235804810

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo IRT01

Ez a digitális, érintés nélküli és infravörös lázmérő az emberi test hőmérsékletének a megállapítására szolgál; de tárgyak, felületek és folyadékok hőmérsékletének mérésére is használható. Az érintés nélküli lázmérő orvostechnikai eszközökre kiadott CE tanúsítvánnyal és IP22 védelemmel rendelkezik nehezebb körülmények között történő mérések esetére. A Maxxo IRT01 lázmérővel két üzemmódból válogathatunk. A gyors érzékelő már 0,5 másodperc alatt megméri a hőmérsékletet 5-8 cm távolságból. A beépített memória akár 32 mérést is képes tárolni. Minden információmegjelenik az áttekinthető LCD kijelzőn.


A Maxxo IRT01 érintés nélküli lázmérő legfontosabb tulajdonságai

  • A Maxxo IRT01 infravörös lázmérő lehetővé teszi az emberi test és különböző tárgyak hőmérsékletének a mérését
  • Orvostechnikai eszközökre kiadott CE tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Az IP22 védelem lehetővé teszi a mérést rosszabb körülmények között is
  • Alkalmas otthoni és ipari felhasználásra is
  • Tárgyak hőmérsékletének mérése esetén a mérési tartomány 0 °C-tól 118 °C-ig terjed
  • Emberi test hőmérsékletének mérése esetén a mérési tartomány 35 °C-tól 42,9 °C-ig terjed
  • A Maxxo IRT01 5-8 cm távolságból mér
  • A gyors érzékelő már 0,5 másodperc után megmutatja az eredményt
  • A leolvasható értékek az LCD kijelzőn jelennek meg
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes vezérlésért


Maxxo IRT01 érintés nélküli lázmérő otthonra vagy kórházakba

A Maxxo IRT01 érintés nélküli lázmérő alkalmas otthoni felhasználásra, de professzionális orvostechnikai eszközként is megállja a helyét ipari körülmények között, főleg a CE 1639 tanúsítványnak köszönhetően. Az IP22 védelemnek köszönhetően a lázmérő kevésbé kedvező körülmények között is működőképes.

A Maxxo IRT01 kiemelkedően pontosan mér

Az érintés nélküli infravörös technológia leolvassa a hőmérsékletet a homlokról fizikai kontaktus nélkül, így nem teszi lehetővé a fertőzések továbbterjedését más emberekre. Az emberi test hőmérsékletén kívül tárgyak hőmérsékletét is megmérhetjük vele. A Maxxo IRT01 digitális lázmérő kiemelkedően pontosan mér, a maximális eltérés mindössze 0,2 °C. A pontosságot a német gyártó érzékelője biztosítja, melynek mérési sebessége mindössze 0,5 másodperc.

Praktikus felhasználás

A Maxxo IRT01 lázmérővel két üzemmódban mérhetünk. Az első üzemmódban az emberi test hőmérsékletét állapíthatjuk meg nyugdíjasoknál, gyermekeknél és felnőtteknél 35-42,9 °C tartományban. A második üzemmód a felületek, ételek, vagy folyadékok hőmérsékletének mérésére szolgál 0-118 °C tartományban. A Maxxo IRT01 lázmérő segítségével azonnal megmérheti a szoba vagy pl. a felmelegített tej hőmérsékletét, mindezt egy gombnyomás segítségével. Amértékegység °C-ban, vagy °F-ban adható meg.

LCD kijelző

A Maxxo IRT01 érintés nélküli lázmérő háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzője biztosítja, hogy a mérés eredményét sötétben is leolvashasd - gyermeked eközben békésen aludhat. A lázmérő emellett hangjelzéssel is felszerelt, mely láz, vagy magas hőmérséklet esetén jelez - értéke manuálisan beállítható.



Paraméterek

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon, Halántékon Kész!
Mérési sebesség
0,5 s Kész!
Különleges funkció
Szobahőmérsékletet is mér Kész!
Minimális hőmérséklet
0 °C Kész!

Típus

Típus
Érintés nélküli - infravörös Kész!
Használat módja
Homlokon, Halántékon Kész!

Speciális funkció

Mérési sebesség
0,5 s Kész!
Különleges funkció
Szobahőmérsékletet is mér Kész!

Mérési tartomány

Minimális hőmérséklet
0 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
118 °C Kész!

Váltási lehetőség °C és °F között

Váltási lehetőség °C és °F között
IGEN Kész!

Tápellátás típusa

Tápellátás típusa
AA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxxo IRT01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo IRT01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo IRT01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxxo IRT01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxxo IRT01.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ