Akvizice ApF HU Shop roku

Maxxo VM Compact

Termékkatalógus
Maxxo VM Compact
4,1 13 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 30 cm, teljesítmény 80 W, LED-jelző, zacskók a csomag része, méretek 11 × 6 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 120 g
Kód:  MAXVA169 Termékszám:  805169

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo VM Compact

A Maxxo VM Compact vákuumos csomagoló mindennapi otthoni használatra ideális, és teljesen automatikus működést biztosít. A vákuumcsomagoló használata nagyon egyszerű, a csatlakozón keresztül pedig vákuum edényekhez csatlakoztatható. Nem csupán élelmiszerek vákuumozására alkalmas, de sous vide típusú főzéshez is használható. A vákuumcsomagoló impulzusos elszívás funkcióval is rendelkezik.

A Maxxo VM Compact vákuumozó legfontosabb jellemzői

  • Vákuumos csomagoló élelmiszerekhez, otthoni használatra
  • Lehetőség vákuum edényekhez történő csatlakoztatásra
  • A vákuumozó teljesen automatikus működésű
  • Impulzusos elszívás funkció
  • Sous vide főzéshez alkalmas
  • Egyszerű működés

Kompakt méret és nagy teljesítmény

A Maxxo VM Compact vákuumozó praktikus méretekkel rendelkezik, amely nem foglal nagy helyet a konyhapulton, miközben nagy vákuumcsomagolók teljesítményével büszkélkedhet. Mindemellett kezelése és tárolása is sokkal könnyebb. Ez a praktikus és jól felszerelt vákuumozó még kisebb szekrényekben vagy fiókokban is elfér. Emellett korszerű, rozsdamentes acélból készült kialakításának köszönhetően kitűnően egészíti ki a konyhát, és illik a többi háztartási készülékekhez.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!
Mélység
40 cm Kész!
Tömeg
120 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxxo VM Compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo VM Compact. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo VM Compact.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ