A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

mBot - STEM Oktatási Robot Kit - WiFi

Termékkatalógus
mBot - STEM Oktatási Robot Kit - WiFi
Építőjáték - HiTech elektronikus projekt Arduino robot elkerülje az akadályokat, utazik egy vonal mentén, távirányító vagy egy mobil alkalmazás, egy egyszerű grafikus programozás, Bluetooth kommunikáció, kompatibilis LEGO
Kód:  MKB101b Termékszám:  90055

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

mBot - STEM Oktatási Robot Kit - WiFi Megszűnt

mBot - STEM Oktatási Robot Kit - WiFi

Glide csodálatos világába robotok, ahol semmi sem lehetetlen. Legyen Ön már tapasztalt felhasználó a vágy, hogy az összetett modellek, vagy akkor tartozik lelkes kezdők, ideális választás, hogy egy multifunkcionális elektronikus robot mBot a robusztus konstrukció és támogató platform Arduino. Lepni számos egyedi jellemzői. Lehet elkerülni az akadályokat, vagy lovagolni közvetlenül a sorban.Az okostelefonon vagy tablet segítségével kommunikál Bluetooth vagy WiFi a 2,4 GHz-es sávban. Kezelés akár távirányítóval vagy közvetlenül a mobil app. Kellemes előny a kompatibilitás LEGO. Ezzel lehet létrehozni a robot mindig új formákat, és játszani vele, és soha nem lesz a régi.

legfontosabb jellemzői

  • Támogató platform Arduino
  • Kerülni kell az akadályokat
  • Fut közvetlenül a vonal mentén
  • robosztus felépítés
  • Egyszerű grafikus programozási
  • Ellenőrző egy mobil alkalmazás, vagy egy távirányító
  • Kommunikáció intelligens készülékek Bluetooth vagy WiFi
  • Kompatibilis LEGO

Mi mBot?

Multifunkcionális robot mBot nyújt gyakorlati tapasztalat programozás, az elektronika és a robotika. Ez biztosítja végtelen lehetőségeket gyakorolni a készségek gyakorlati ismeretek kapcsolatos tudományos, technológiai, műszaki és matematika. A csomag tartalmazza a 38 szerelvény részeit, amelyek lehetővé teszik akár 10 perc alatt. Színkódolt RJ25 portok kényelmes kapcsolatot. 

Egyszerű grafikus programozási

MBlock grafikus programozási szoftvert fejlesztettek alapján Scratch 2.0. Mint ilyen, ez ??biztosítja a gyors módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell irányítani a robot és a végrehajtása számos egyéb jellemzőiről.Alkalmazás Makeblock ingyenes kódolás megfelel az alapvető funkciókat az egyes formában. A mechanikus részek a robot kompatibilisek a platform Makeblock, valamint a legtöbb alkatrészek LEGO. Elektronikus alkatrészek alapulnak Arduino szoftver nyílt forráskódú. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak építeni egy kit, hanem hozzon létre saját funkcionális robot.

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si mBot - STEM Educational Robot kit - WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si mBot - STEM Educational Robot kit - WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte mBot - STEM Bildungs ??Robot Kit - WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte mBot - STEM Bildungs ??Robot Kit - WiFi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ