30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

mBot - Ultimate Robot Kit

Termékkatalógus
mBot - Ultimate Robot Kit
Építőjáték - HiTech elektronikus, Arduino robot projekt, a lehetőséget, hogy építsenek akár 10 féle speciális robotok, robosztus felépítés, nincs forrasztás, ellenőrzése a mobil alkalmazások, a grafikus programozással, Bluetooth kommunikáció, kompatibilis LEGO
Kód:  MKB103a Termékszám:  90024

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

mBot - Ultimate Robot Kit Megszűnt

mBot - Ultimate Robot Kit

Glide csodálatos világába robotok, ahol semmi sem lehetetlen. Legyen Ön már tapasztalt felhasználó a vágy, hogy az összetett modellek, vagy akkor tartozik lelkes kezdők, ideális választás, hogy egy multifunkcionális elektronikus robot Ultimate robusztus konstrukció és támogató platform Arduino. Ez a lehetőség, hogy létrejöjjön a 10 féle speciális robot barátai köszönhetően kompatibilitás LEGO. Az okos eszköz párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez vezérli közvetlenül a mobil alkalmazás, amely lehetővé teszi a grafikus programozás.

legfontosabb jellemzői

  • Támogató platform Arduino
  • Lehetőség, hogy létrejöjjön a 10 modell
  • robosztus felépítés
  • grafikus programozási
  • Ellenőrző mobil alkalmazások
  • Kommunikáció az intelligens készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Kompatibilis LEGO

Mi Végső?

Meet ultimátumot komplex robot készlet. Ők lehet építeni, és a program. Előnyei egyaránt használható otthoni és iskolai vagy a munkahelyen. A csomag tartalmaz mindent, amire szükség van a jól végzett munka stavařinu - Arduino kompatibilis vezérlő, érzékelők, megfogó és egyéb mechanikus alkatrészek. 

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Egyszerű grafikus programozási

mBlock egy grafikus program alapján Scratch 2,0 nyílt forráskódú. Ez lehetővé teszi, hogy j ednodušší programozási projektek és interaktív alkalmazások révén könnyen drag and drop funkció blokkok. Alkalmazás Makeblock ingyenes kódolás megfelel az alapvető funkciókat az egyes formában. A mechanikus részek a robot kompatibilisek a platform Makeblock, valamint a legtöbb alkatrészek LEGO. Elektronikus alkatrészek alapulnak Arduino szoftver nyílt forráskódú. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak építeni egy kit, hanem hozzon létre saját funkcionális robot.

egyszerű csatlakoztatás

Minden elektronikus modul tartalmazza a készlet van felszerelve RJ25 port, amelyek a különböző színekkel az egyszerű csatlakoztatás. Egyszerűen csatlakoztassa a modulokat össze lehet építeni a robot rekord idő alatt.

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si mBot - Ultimate robot kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si mBot - Ultimate robot kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte mBot - Entscheidender Roboter-Bausatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte mBot - Entscheidender Roboter-Bausatz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ