Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

MeacoDry ABC 12L fekete kijelző

Termékkatalógus
MeacoDry ABC 12L fekete kijelző
Páramentesítő - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,6 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás, tömege 11,4 kg
89 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEAOV425 Termékszám:  3764
MeacoDry ABC 12L fekete kijelző 89 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

MeacoDry ABC 12L fekete kijelző

Ez az ügyes Meaco páramentesítő gép lesz a segítség, ha túl magas a páratartalom a házban, ami nagyon gyakran okozhatja nem csak a penész megjelenését, hanem különösen a baktériumok elszaporodását. Ez a hordozható Meaco páramentesítő 50 m² alapterületű helyiséghez ajánlott. A jó teljesítményét 12 l/nap páramentesítő kapacitása erősíti meg. 2,6 l űrtartalmú nedvességgyűjtő tartályának köszönhetően nyugodtan használhatjuk alkalmilag anélkül, hogy a vizet ki kellene öntenünk. Nagy előnye, hogy maximálisan 40 dB-en, szinte hangtalanul működik, ennek köszönhetően minden probléma nélkül bekapcsolhatjuk éjszaka, alvás közben is.

Páramentesítő MeacoDry ABC 12L fekete kijelző Képernyő
Páramentesítő MeacoDry ABC 12L fekete kijelző Jellemzők/technológia

Ezen MeacoDry ABC 12L fekete kijelző párátlanító készülék legfontosabb paraméterei

  • A praktikus Meaco párátlanító készülék tökéletesen páramentesíti a helyiségeket
  • Páramentesítő kapacitása 12 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 50
  • A kondenzvíztartály kapacitása 2,6 l
  • A maximális kibocsátott zajszint 40 dB
  • A remek Meaco párátlanító további funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás
  • A páramentesítő tömege 11,4 kg

MeacoDry ABC 12L fekete kijelző páramentesítő gép egyéb fontos tulajdonságai

Ez az előnyös Meaco párátlanító készülék automatikus időzítővel van felszerelve, melyen a kényelmünk szerint állíthatjuk be a páramentesítési időt. A teljesítményt módunkban áll könnyedén növelni vagy csökkenteni, és ennek köszönhetően irányítani a zajszintet és az energiaköltségeket egyidejűleg. Ha fogjuk a páramentesítőt még a nem fűtött helyiségekben is használni, jól jön majd a nagyszerű Anti-Freeze funkció, amely megmenti az eszközt a befagyástól. Természetesen beszerelésre került egy világos és remekül áttekinthető beépített display bármelyik elérhető funkció kiválasztására és elindítására. Az automatikus újraindítás funkció visszaállítja az utolsó beállítást hirtelen áramkiesés esetén. Ha maximálisan megtelt a kondenzvíztároló edény, akkor ez a modell szükséges beavatkozás nélkül kikapcsol. Lehetőség van ruhaneműt is szárítani vele a speciális turbó üzemmód segítségével.

Páramentesítő MeacoDry ABC 12L fekete kijelző Oldalnézet

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,6 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,6 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
11,4 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Automatikus újraindítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MeacoDry ABC 12L fekete kijelző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MeacoDry ABC 12L černý displej. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MeacoDry ABC 12L čierny displej.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ