Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Medisana BOB

Termékkatalógus
Medisana BOB
Izom- és idegstimulátor - hasizom stimulátor, 10 választható program, 25 intenzitási szint, a beállított program végén automatikus kikapcsolás, ruha alatt viselhető
Kód:  MEDES002 Termékszám:  88320 Gyártó honlapja:

Medisana BOB

A Medisana BOB elektromos izom stimulátor egy rugalmas hasi öv a hasizmok lazítására és erősítésére. Alapja a természetes testimpulzusok utánzása, amelyek az elektródákon keresztül áthaladnak a bőrön az izomrostokig. A készülék legfeljebb 10 választható programot kínál 25 intenzitás-szinttel. A szíj kiváló minőségű és kellemesen rugalmas anyagból készült, mely szépen illeszkedik a test görbületeihez. A panel egyszerű kezelése gombokkal történik, és minden fontos információ megjelenik az LCD kijelzőn. Természetesen az automatikus kikapcsolás biztonsági funkciója a bőrrel való érintkezés megszűnése esetén is működésbe lép.

A Medisana BOB főbb jellemzői

  • Minőségi hasi elektrostimulátor
  • Rugalmas hasi öv
  • 2 elektróda
  • 10 edzési program
  • 25 intenzitás-szint
  • LCD kijelző és könnyű kezelhetőség
  • Automatikus kikapcsolás
  • Időzítő

Paraméterek és specifikációk:

Tömeg:
230 g

Elemtípus:
3 × 1,5 V, AAA típus, LR03

Maximális használati idő:
20 perc

Frekvenciatartomány:
3 Hz

Magasság:
2,2 cm

Hossz:
14,4 cm

Szélesség:
110 cm

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana BOB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BOB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana BOB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ