Akvizice ApF HU Shop roku

Medisana BU 550

Termékkatalógus
Medisana BU 550
5 1 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaron használható, a mandzsetta mérete 22-32cm, átlagos érték kiszámítása az utolsó 3 mérésből, 2 x 500 érték tárolása, aritmia érzékelése, LCD kijelző nagy számjegyekkel, Bluetooth, tok
Kód:  MEDTL002 Termékszám:  51290 Gyártó honlapja:

Medisana BU 550

A Medisana BU 550 vérnyomásmérővel nemcsak vérnyomását ellenőrizheti, de egyben egy okoseszköz is az Öné lehet, amely számos hasznos funkciót kínál, valamint adatátvitelre is képes Bluetooth-kapcsolaton keresztül a VitaDock+ alkalmazásba. Az alkalmazás biztonságosan tárolja a mért adatokat és szinkronizálni tudja azokat más okoseszközökkel, így Ön bárhol hozzáférhet a tárolt adatokhoz. Ennek köszönhetően a továbbiakban nem kell írásos vérnyomásnaplót vezetnie. A vérnyomásmérő memóriája két felhasználó adatait tudja tárolni. A memóriában 2 × 500 mérés adatai tárolhatók. A készülék méri a szisztolés és diasztolés vérnyomás értékeket, a pulzusszámot és rendelkezik szívritmuszavar jelző funkcióval. Az értékek jól láthatók a nagyméretű LCD-kijelzőn, melyeken nagyméretű, jól olvasható számjegyekkel és színskála segítségével jelennek meg a mért értékek. Ezen kívül a készülék megjeleníti a mérés időpontját és dátumát is. A készülék AAA (LR03) elemekkel, vagy hálózati adapter segítségével használható (nem tartozék). Az elemek kímélése érdekében a vérnyomásmérő a használatot követően körülbelül 1 perc után automatikusan kikapcsol. Válassza Ön is ezt a praktikus, korszerű vérnyomásmérőt egészsége megőrzéséhez!

Főbb előnyei:

  • Nagyméretű LCD kijelző
  • A memória két felhasználó, 2 × 500 mérését tudja tárolni
  • Adatátvitel Bluetooth-on keresztül a VitaDock+ alkalmazásba
  • Oszcillometrikus mérés
  • Mandzsetta átmérője 22-32 cm
  • AAA elemekkel működik
  • Lemerült elemek kijelzése
  • Automatikus kikapcsolás
  • 1 db tok

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
32 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
32 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Interfész

Interfész
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana BU 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BU 550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana BU 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana BU 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana BU 550.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ