A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Medisana HGH

Termékkatalógus
Medisana HGH
Vérnyomásmérő - csuklón alkalmazható, szívritmuszavar kijelzés, a mandzsetta mérete: 14-19.5 cm, 60 memóriahely 2 felhasználó számára, WHO skála, vérnyomás mérési tartománya: 0-300 Hgmm, pulzusszám mérési tartománya: 40-180 ütés / perc, automatikus kikapcsolás
Kód:  MEDTL017 Termékszám:  51430 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Medisana HGH

A saját és a szeretteid egészsége mindig fontos dolog, amellyel törődni kell. Most lehetőséged van kipróbálni ezt a praktikus vérnyomásmérőt, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és nem csak vérnyomásmérésre használhatsz. A készülék éppen akkora, mint egy nagyobb karóra, így mindig kényelmes viseletet biztosít a csuklódon. Kis mérete ellenére a Medisana HGH rendkívül pontos vérnyomás- és pulzusmérést biztosít, valamint segíthet időben felismerni az esetleges szívritmuszavarokat. A mért adatok digitális numerikus kódok és a WHO skála segítségével jelennek meg a kijelzőn.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méretek
  • Kis tömeg
  • Vérnyomás- és pulzusmérés
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • Áttekinthető kijelző
  • WHO skála
  • Dátum és idő kijelzés
  • Állítható mandzsetta
  • Hozzátartozó tok és elem

Megbízható és pontos

A Medisana HGH vérnyomásmérő esetében a legnagyobb hangsúly, természetesen a megbízhatóságon és a pontosságon van. A készülék 30 - 300 mmHg tartományban képes a szisztolés és diasztolés értékek mérésére, amelyeket a rendkívül praktikus WHO skála segítségével jelenít meg. A pulzust 40 - 180 ütés / perc tartományban méri. A vérnyomásmérő legelőnyösebb funkciója az esetleges szívritmuszavarok kiszűrése.

Saját memória

A Medisana HGH vérnyomásmérő 2 felhasználó adatait képes tárolni, 60 memóriahelyig. A készüléket egy 1,5 V-os AAA LR03 elem üzemelteti, amely a csomag része. A készülékhez egy praktikus tok is tartozik, amely hatékonyan véd a hordozás során. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana HGH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana HGH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana HGH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana HGH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana HGH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ