Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Medisana MC826

Termékkatalógus
Medisana MC826
2,0 2 értékelés
Masszírozó ülés - otthonra, 2D, shiatsu masszázs és vibrációs masszázs, alkalmas nyak, hát és comb masszírozására, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, 3 intenzitási szint, 2 program, automatikus kikapcsolás, infravörös fény, intenzitás beállítása, forgófej, 60 W teljesítmény, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 8400 g, mérete 22,5 × 48 × 80,5 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas kismamáknak, pacemakerrel rendelkezőknek, beültetett orvostechnikai eszközökkel rendelkező személyeknek és ízületpótláson átesett személyeknek
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEDMC826 Termékszám:  88926 Gyártó honlapja:

Medisana MC826

A Medisana MC826 egy olyan masszázspárna, amely enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, emellett nyugalmat és pihenést biztosít. Akár az akupresszúrát, az intenzív vibrációs vagy a shiatsu masszázst választod, valóban elkényezteti a tested. A párna lehetővé teszi a hát felső vagy alsó részének, teljes egészének és a nyak és váll területeinek intenzív masszírozását. Összesen 6 masszázsfej gondoskodik a tökéletes eredményről. Emellett a párna a nyomásterápia-masszázs lehetőségét is felkínálja az ágyéki területen. Válassz egyet a három masszázs-intenzitás közül, és döntsd el, szükséged van-e a további fűtés funkcióra és infravörös fényre, amelyeket különösen a téli hónapokban értékelsz majd. A Medisana MC826 enyhítést hoz és energiát ad a testnek.

A Medisana MC826 masszázspárna legfontosabb jellemzői

  • Masszázspárna a tökéletes masszázshoz
  • Akupresszúra, intenzív vibrációs- és shiatsu masszázs
  • Medisana MC826 hat masszázsfejjel
  • Nyomásterápia masszázs az ágyéki területen
  • 3 intenzitás
  • A fűtés és az infravörös fény kiválasztásának lehetősége
  • Automatikus kikapcsolás 15 perc után
  • Szín: szürke

Praktikus masszázspárna

A Medisana MC826 készüléke ideális segédeszköz otthoni használatra. Segítségével három típusú masszázst élvezhetsz egy hosszú munkanap után, vagy ha fáradtnak és energiátlannak érzed magad. A párna előnye, hogy az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően 15 perc elteltével leáll a működése. A masszázs minden lehetséges beállítása, mint az intenzitás, típus és terület nagyon könnyen szabályozható a távirányítóval. A Medisana MC826 egy praktikus és különösen hatékony masszázspárna, amely lehetővé teszi, hogy intenzív és kényeztető masszázsban legyen részed.

Méretek:
80,5 × 48 × 22,5 cm

Súly:
8,4 kg

Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Típus
Alátét Kész!

Nem alkalmas

Nem alkalmas
Kismamáknak, Pacemakerrel rendelkezőknek, Beültetett orvostechnikai eszközökkel rendelkező személyeknek, Ízületpótláson átesett személyeknek Kész!

Használat

Használat
Nyak, Hát, Comb Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Fájdalomcsillapítás Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!
Teljesítmény
60 W Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Infravörös fény, Intenzitás beállítása, Forgófej, Rezgés Kész!

Méret & súly

Tömeg
8 400 g Kész!
Magasság
22,5 cm Kész!
Szélesség
48 cm Kész!
Hosszúság/mélység
80,5 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Masszázsfajták száma
3 Kész!
Masszázs területek száma
4 Kész!
Tulajdonságok
Fűtés funkció, Állítható intenzitás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana MC826 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MC826. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana MC826. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana MC826. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana MC826.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ