Shop roku 30 dnů na vrácení

Medisana MTX Connect Bluetooth

Termékkatalógus
Medisana MTX Connect Bluetooth
Vérnyomásmérő - karon alkalmazható, szívritmuszavar kijelzés, 3MAM technológia, a mandzsetta mérete: 22-32 cm, 99 memóriahely két felhasználó számára, WHO skála, vérnyomás mérési tartománya: 30-280 Hgmm, pulzusszám mérési tartománya: 40 - 200 ütés / perc, Bluetooth technológia
Kód:  MEDTL007 Termékszám:  51085 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Medisana MTX Connect Bluetooth

A saját és a szeretteid egészsége mindig fontos dolog, amire figyelni kell. Most lehetőséged van kipróbálni ezt a praktikus vérnyomásmérőt, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és nem csak vérnyomásmérésre használhatsz. A készülék egyik legnagyobb előnye a beépített Bluetooth technlógia, amely egyszerűvé teszi a mért adatok okostelefonos alkalmazásokba való átvitelét. Mindig figyelemmel követheted az értékeidet és figyelheted, hogyan alakul hosszútávon a vérnyomásod. A Medisana MTX Connect Bluetooth rendkívül pontos vérnyomás- és pulzusmérést biztosít, valamint segíthet időben felismerni az esetleges szívritmuszavarokat. A mért adatok digitális numerikus kódok és a WHO skála segítségével jelennek meg a kijelzőn.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth technológia
  • Kompakt méretek
  • Kis tömeg
  • Vérnyomás- és pulzusmérés
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • Áttekinthető kijelző
  • WHO skála
  • Állítható mandzsetta
  • Hozzátartozó tok és elem

Megbízható és pontos

A Medisana MTX Connect Bluetooth vérnyomásmérő esetében a legnagyobb hangsúly, természetesen a megbízhatóságon és a pontosságon van. A készülék 30 - 280 mmHg tartományban képes a szisztolés és diasztolés értékek mérésére, amelyeket a rendkívül praktikus WHO skála segítségével jelenít meg. A pulzust 40 - 200 ütés / perc tartományban méri. A vérnyomásmérő legelőnyösebb funkciója az esetleges szívritmuszavarok kiszűrése.

Saját memória

A Medisana MTX Connect Bluetooth vérnyomásmérő 2 felhasználó adatait képes tárolni, 99 memóriahelyig. A készüléket egy 1,5 V-os AAA LR3 quad elem üzemelteti, amely a csomag része. A készülékhez tartozik továbbá egy praktikus tok, amely egyszerű hordozhatóságot biztosít. Az elem élettartamának spórolása érdekében a Mesidana MTX Connect Bluetooth 1 perc inaktivitás után automatikusa kikapcsol.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana MTX Connect Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MTX Connect Bluetooth. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana MTX Connect Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana MTX Connect Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana MTX Connect Bluetooth.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ