Akvizice ApF HU Shop roku

Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval

Termékkatalógus
Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval
Vérnyomásmérő - karon alkalmazható, szívritmuszavar kijelzés, a mandzsetta mérete: 22-32 cm, 99 memóriahely 2 felhasználó számára, WHO skála, vérnyomás mérési tartománya: 30-280 mmHg, pulzusszám mérési tartománya: 40-200 ütés /perc, USB csatlakozó az adatátvitelhez
Kód:  MEDTL006 Termékszám:  51083 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval Megszűnt

Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval

A saját és a szeretteid egészsége mindig fontos dolog, amire figyelni kell. Most lehetőséged van kipróbálni ezt a praktikus vérnyomásmérőt, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és nem csak vérnyomásmérésre használhatsz. A készülék legnagyobb előnye a rajta található USB port, amely egyszerű adatátvitelt tesz lehetővé a számítógépeden lévő szoftver számára. Ennek köszönhetően mindig nyomon követheted a vérnyomásod értékeit. Kis mérete ellenére a Medisana MTX rendkívül pontos vérnyomás- és pulzusmérést biztosít, valamint segíthet időben felismerni az esetleges szívritmuszavarokat. A mért adatok digitális numerikus kódok és a WHO skála segítségével jelennek meg a kijelzőn.

Legfontosabb jellemzők

  • USB csatlakozó
  • Kompakt méretek
  • Kis tömeg
  • Vérnyomás- és pulzusmérés
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • Áttekinthető kijelző
  • WHO skála
  • Állítható mandzsetta
  • Hozzátartozó tok és elem

Megbízható és pontos

A Medisana MTX vérnyomásmérő esetében a legnagyobb hangsúly, természetesen a megbízhatóságon és a pontosságon van. A készülék 30 - 280 mmHg tartományban képes a szisztolés és diasztolés értékek mérésére, amelyeket a rendkívül praktikus WHO skála segítségével jelenít meg. A pulzust 30 - 280 ütés / perc tartományban méri. A vérnyomásmérő legelőnyösebb funkciója az esetleges szívritmuszavarok kiszűrése.

Saját memória

A Medisana MTX vérnyomásmérő 2 felhasználó adatait képes tárolni, 99 memóriahelyig. A készüléket egy 1,5 V-os AAA LR03 elem üzemelteti, amely a csomag része. A készülékhez egy praktikus tok is tartozik, amely hatékonyan véd a hordozás során. Az elem élettartamának spórolása érdekében a Mesidana MTX 3 perc inaktivitás után automatikusa kikapcsol.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medisana MTX vérnyomásmérő USB csatlakozóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MTX s USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana MTX s USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana MTX mit USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana MTX mit USB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ