Medisana WL444

Termékkatalógus
Medisana WL444
Ébresztőfény - ébresztőfény, 8 rádióállomás vagy természetes hang, növekvő fényintenzitás 30 perccel ébresztés előtt, 7 színben, 2 ébresztés, szundi mód, rádió
Kód:  MEDSVB002 Termékszám:  45110 Gyártó honlapja:

Medisana WL444

A Medisana WL444 LED ébresztőfény segít a reggeli felkelésben és egy jó kezdetet ad az új napnak. Ébredj fel valamilyen szép zenére a beépített rádióból, amiben 8 előre beállított állomás található, vagy válaszd a természet hangjait, ahol 8 lehetőség adott, mint a madárcsicsergés vagy vízcsobogás. A kellemes atmoszférát a változó intenzitású, hét különböző színű fény váltakozása adja, aminek erősségét beállíthatod. Egy remek megoldás a napfelkelte szimulációja, ami lassan és természetes módon készíti fel a szervezetedet az éjszakáról a nappalra történő átállásra úgy, hogy a fényerő 30 perccel az ébresztés előtt fokozatosan növekszik.

Legfontosabb jellemzők

  • LED világítású ébresztőóra, beépített FM rádióval, 8 előre beállított állomással
  • 8 természetes hang
  • 7 különböző színű fény
  • Napfelkelte szimuláció növekvő fényerővel
  • 2 riasztás
  • Szundi mód
  • LCD kijelző kék háttérvilágítással

Kellemes ébredés és elalvás

Az ébresztőóra kétszer is képes riasztani, így két ébresztési időt is beállíthatsz. Szundi ismétlés funkcióval is rendelkezik, amivel kicsit tovább pihenhetsz, de nem fogsz elaludni. Hosszú élettartama és az energiatakarékos LED világítás sem hátrány. Az időt az éjszaka közepén, nagy sötétben is láthatod, köszönhetően a könnyen olvasható, kék háttérvilágítású LED kijelzőnek. Mindezekkel a remek funkciókkal a Medisana WL444 ébresztőóra tökéletes tartozéka lehet minden éjjeliszekrénynek, és vele biztosan kellemesebben ébredsz fel reggelente.

Paraméterek

Szélesség
1,75 cm Kész!
Magasság
1,75 cm Kész!
Mélység
1,45 cm Kész!
Tömeg
370 g Kész!
Időjelző
Digitális Kész!

Méret & súly

Szélesség
1,75 cm Kész!
Magasság
1,75 cm Kész!
Mélység
1,45 cm Kész!
Tömeg
370 g Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana WL444. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana WL444. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana WL444. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana WL444.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ