AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Medisana WL460

Termékkatalógus
Medisana WL460
Ébresztőfény - rádiós vagy természeti hang általi ébresztés, MP3 csatlakozó, fény intenzitásának erősödése 30 perccel az ébresztési idő előtt, 7 szín, két ébresztő, Szundi mód, vörös fényű alvó mód 30/60/90 perc
Kód:  MEDSVB003 Termékszám:  45115 Gyártó honlapja:

Medisana WL460

A LED világítással felszerelt Medisana WL460 ébresztőóra megkönnyíti a reggeli felkelést és biztosítja, hogy jól induljon a nap. Felébredhet egy klasszikus csengőhangra, egy kellemes zenére a beépített rádióból, vagy választhat 8 természeti hang közül, mint például madárcsicsergés vagy csobogó víz. A 7 különböző színnel és variálható intenzitásukkal megnyugtató légkört tud kialakítani magának. Nagy előnye az eszköznek, hogy MP3 lejátszót is tud csatlakoztatni hozzá, így saját kedvenc dallamait is le tudja játszani.

Legfontosabb jellemzők

  • LED világítású ébresztőóra és beépített FM rádió
  • 8 természeti hang
  • 7 különböző színű fény
  • MP3 lejátszó csatlakoztatása
  • Napkelte szimulálása a fény növekvő intenzitásával
  • Vörös fényű alvó mód
  • Ébresztő ismétlése (Szundi mód)

Kellemes ébredés és elalvás

Remek funkció a napkelte szimulálása, mely lassan és természetes módon készíti fel a testet az éjszakából a nappalra való átállásra. Ébresztés előtt 30 perccel a fény folyamatosan erősödni kezd, megkönnyítve így az ébresztőórára való felébredést. A vörös fény, melyet 30, 60 vagy 90 percre tud beállítani, az alvást segítő hormonokat stimulálja, így biztosítva a nyugodt éjszakát. Mindemellett az óra a sötétben is könnyen látható, köszönhetően a nagyméretű, éjszakai fényben derengő kijelzőnek.

Nagyszerű jellemzők és funkciók

Az ébresztőóra két ébresztővel van felszerelve, így két ébresztési időpontot tud beállítani. A Szundi funkció lehetővé teszi, hogy aludjon még egy keveset anélkül, hogy elaludna. A hosszú élettartam és az energiatakarékos LED világítás biztosítja a hosszútávú és megbízható működést. A Medisana WL460 ébresztőóra nem hiányozhat egy éjjeliszekrényről sem, kiváló tulajdonságaival biztosítja a nyugodt alvást és a könnyed ébredést.

 

Paraméterek

Szélesség
1,9 cm Kész!
Magasság
2,75 cm Kész!
Mélység
1,45 cm Kész!
Tömeg
900 g Kész!
Időjelző
Digitális Kész!

Méret & súly

Szélesség
1,9 cm Kész!
Magasság
2,75 cm Kész!
Mélység
1,45 cm Kész!
Tömeg
900 g Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana WL460. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medisana WL460. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana WL460. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana WL460.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ