Shop roku 30 dnů na vrácení

Medivon Cosy Shiatsu

Termékkatalógus
Medivon Cosy Shiatsu
Masszírozó gép - hát kezelésére, 3D, shiatsu masszázs és vibrációs masszázs, 5 program, hálózati tápellátás, nem alkalmas gyerekeknek
40 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEDMP120 Termékszám:  5908275917120
Medivon Cosy Shiatsu 40 890 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Medivon Cosy Shiatsu

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Kiváló minőségű masszázsfej a hatékony masszázshoz

A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó kiváló minőségű masszázsfejekkel rendelkezik, amelyek fűtő funkcióval büszkélkednek, és hatékonyan lazítják az egész test izmait. A shiatsu masszázstechnológia a kompressziós masszázs egyik leghatékonyabb formája, amely ellazít és visszaadja elveszett erőd.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Masszázsfej fűtő funkcióval

A Medivon Cosy Shiatsu kiváló minőségű masszázsfejekkel és fűtőfunkcióval rendelkezik a hatékony relaxáció és a test felmelegítése érdekében. Három rezgésszint közül választhatsz. A Medivon Cosy Shiatsu párna megbízhatóan masszírozza a hát bármely részét.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

A Medivon Cosy Shiatsu ellazít

Válaszd ki a megfelelő intenzitású masszázst, és enyhítsd az izom- és ízületi fájdalmaidat. Mindössze napi 15 perc, és máris pozitívan befolyásolhatod a fáradt izmok vérkeringését.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Rugalmas kialakítás, amely fekvő pozícióra is alkalmas

A Medivon Cosy Shiatsu masszázspárna rugalmas, és különböző pozíciókban élvezheted a masszázst. Például feküdhetsz a szabadban egy napozóágyon, az ágyban vagy a kanapén ülve a TV előtt is. A párna teljes masszázsfelülete kellemes masszázst biztosít.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Fűtő funkció

Hozd ki a legtöbbet a masszázsból, és kényeztesd magad még nagyobb kényelemmel. A Medivon Cosy Shiatsu párna fűtő funkcióval rendelkezik, amely ellazítja az izmokat a hatékonyabb masszázs érdekében.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Könnyen hordozható masszázspárna

A Medivon Cosy Shiatsu bárhol használható - otthon, a nyaralóban vagy az irodában. Könnyű és könnyen tárolható, így bárhová magaddal viheted.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Az irányítás mindig a kezedben van

Élvezd a valódi kényelmet, hiszen még a masszázs során is beállíthatsz mindent, amire szükséged van, hogy a megfelelő pontot célozhasd meg. A masszírozóhoz egy távirányító van csatlakoztatva, amelyen a Medivon Cosy Shiatsu párna 15 perces időzítőre állítható, így meghosszabbíthatod a relaxációs időt.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

Lazíts a Medivon Cosy Shiatsu masszázspárnával

Használd a Medivon Cosy Shiatsu masszázspárnát minden nap 15 percig, hogy enyhítsd az izomfeszültséget az egész testben. A masszázspárna gyors és hatékony módja a relaxációnak a gyengéd masszázs révén. A stressz az ember örök ellensége, és köztudott, hogy az élet minden területére negatívan hat. A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó rendszeres használatával pozitívan befolyásolhatod és csökkentheted a téged érő stresszt. Élvezd a kényelem pillanatait a Cosy Shiatsu masszázspárnán.

Medivon Cosy Shiatsu masszírozó

A Medivon Cosy Shiatsu masszírozó fő jellemzői

  • Masszázspárna hátmasszázshoz
  • Hatékony masszázs Shiatsu technológiával
  • Fűtő funkció
  • 3 rezgésszint
  • 3 intenzitási szint
  • Állítható időzítő 5/10/15 perc
  • Távirányító a kényelmes beállításhoz
  • Rugalmas használat (ülve és fekve)

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medivon Cosy Shiatsu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medivon Cosy Shiatsu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medivon Cosy Shiatsu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medivon Cosy Shiatsu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medivon Cosy Shiatsu.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ