Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MEEaudio X5

Termékkatalógus
MEEaudio X5
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, 10 mm-es átalakító
Kód:  MEE005f5 Termékszám:  EP-X5-GM-MEE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MEEaudio X5

Ezzel a sport fülhallgatóval nem kell megszakítania semmyilen tevékenységet. Kiválóan illeszkedik a fülbe, a vezetékek nem zavarják a nyakat, és természetesen kiváló hangminőséget biztosít. A szilikon fülhallgató (a dobozban két méret található) tökéletesen rögzíthető a fülbe, de nem nyomja azt és nagyon kényelmes a viselete. A fülhallgató rövid kábellel csatlakoztatható, ami Önt sohasem fogja zavarni. A hangforrással (leggyakrabban mobiltelefon) való kapcsolatot a modern Bluetooth 4.2 interfész biztosítja. 

A MEEaudio X5 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A szilikon fülhallgató tökéletesen rögzíthető a fülben
  • A MEEaudio X5 könnyű és kényelmes
  • A jelátvitelt a modern Bluetooth 4.2 interfész biztosítja
  • A 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány jó hangminőséget biztosít
  • A szilikon dugók nagy zajszigetelést biztosítanak

Tökéletes hang a mozgáshoz

Fejhallgatót 10 mm  átmérőjű átalakívóval szerelték fel, amelyeknek köszönhetően könnyen kezelhetőek az egyes műfajok. Kiváló mélyhang, minőségi hangzás. A fejlett Bluetooth 4.2 interfész tökéletes, vezeték nélküli jelátvitelt tesz lehetővé. A kiemelkedő hangminőséget 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekventiatartományban biztosítja. Az eszköz külső zajokat megszűri. Ezentúl semm nem akadályozza meg abban, hogy kedvenc zenéi kíséretében sportolhasson.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MEEaudio X5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEEaudio X5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MEEaudio X5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEEaudio X5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEEaudio X5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ