Rapture Rapture

Mele PCG35 Apo

Termékkatalógus
Mele PCG35 Apo
4,0 1 értékelés
Mini PC - Intel Celeron J3455 négymagos max.2.5 GHz, 4 GB DDR3, 32 GB eMMC, 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0 C típusú, M.2 SSD 2280, 2,5 "HDD, GLAN, SD, BT 4.0, audiokimenet, HDMI 2.0, VGA, ventilátor nélkül, Windows 10 (64 bites)
Kód:  MELMi002 Termékszám:  PCG35 Apo

Mele PCG35 Apo

A Mele PCG35 Apo egy csendes és gazdaságos Mini PC, amely otthoni vagy irodai számítógépként vagy nagy teljesítményű multimédiás központként is használható. Fel van szerelve minden fontos porttal a monitor, televízió és külső USB eszközök csatlakoztatásához (beleértve a 3x USB 3.0 és az USB C típusát). Számítógépes hálózaton végzett munkához GBit LAN és duális AC Wifi-vel rendelkezik. A VGA és 4K HDMI kimenet segítségével a Mele PCG35 Apo egyszerre két monitorhoz is csatlakoztatható. A tárolókapacitás növelése érdekében a Mele PCG35 Apo M.2 SSD bővítőhelyet és SD kártyanyílást kínál. A számítógépet a Windows 10 Home operációs rendszerrel szállítjuk.

 A Mele PCG35 Apo Mini PC főbb jellemzői

  • Gazdaságos és csendes
  • Modern C típusú USB-csatlakozóval rendelkezik
  • Alkalmas irodai és otthoni használatra
  • Előtelepített Windows 10 Home operációs rendszerrel
  • A Mele PCG35 Apo Mini PC kompakt méretekkel rendelkezik
  • HDMI 2.0-val lett felszerelve

Új Intel N3455 Apollo Lake 

A Mele PCG35 Apo szíve a legújabb Intel Apollo Lake processzor, amely 14 nm-es gyártástechnológiával gyártott 6W-os TDP-vel, és Intel 9. generációs grafikus kártyával lett kiegészítve, amely a Skylake processzorokhoz használatos. Az új Apollo Lake 30%-kal nagyobb teljesítményt ígér, mint az előző generációs processzorok, mégis gazdaságos a működése. A rendszermemória 4 GB-os, amely a processzorral együtt biztosítja a számítógép zavartalan és energiatakarékos működését. Multimédiás eszközként képes kezelni a 4K felbontást és az összes videoformátumot, valamint a DTS és a Dolby Digital térhangzást.

Egyedi designnal rendelkező M35 PCG35 Apo Mini PC mindennapi használatra

A Mele PCG35 Apo szabadalmaztatott hűtési rendszerrel rendelkezik a csendes, ventilátor nélküli működés érdekében, amely a mindennapi használat során sem jelent problémát még az igényes műveletek esetében sem. Az energiatakarékos komponensek garantálják a legfeljebb 20 wattos energiafogyasztást a 200 W-os fogyasztású hagyományos számítógépekkel és laptopokkal összehasonlítva.

Előre telepített eredeti Windows 10 Home

A Windows 10 ismerős környezetet kínál és könnyen használható. Számos dologban, például a Start menüben, a Windows 7-hez hasonlít. Gyorsan elindul és ébred alvó üzemmódból, több integrált biztonsági funkcióval rendelkezik védelmed érdekében, és úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel. A Windows 10 rendszerben nagyszerű alkalmazásokat telepítettek előre, például Térképek, Fotók, Levél, Naptár, Zene, Filmek és tévéműsorok. Ezek az alkalmazások az OneDrive-ot használják, hogy biztonsági másolatot készítsenek az adatokról, és zökkenőmentesen szinkronizálják a Windows 10 operációs rendszert. Így mindig elérhető, amire szükséged van.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A csomag tartalma
Adapter Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Celeron J3455 Apollo Lake Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Processzor modell
Intel Celeron J3455 Apollo Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz (1 500 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
2 MB Kész!
Core boost frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!
Max TDP
10 W Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
190 mm Kész!
Magasság
40 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Tömeg
0,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mele PCG35 Apo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mele PCG35 Apo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mele PCG35 Apo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ