A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Fűtőtestek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(379)
Fűtőventilátor
(59)
Konvektor
(75)
Infravörös
(58)
Gáz
(16)
Halogén
(12)
Kerámia fűtőtest
(1)
Anyag
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(162)
Elektronikus vezérlés
(107)
LED kijelző
(105)
Gyerekzár
(50)
Fűtési teljesítmény
40 W
45000 W
-
Befűthető légtér
0,01 m3
1000 m3
-

A hangulatos és meleg otthon megteremtéséhez egy jó minőségű, modern fűtőtest is szükséges. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, és hogy melyik fűtőtest lehet a számodra a megfelelő választás!

Tovább

Mentsd meg az otthon melegét! A fűtőtest fontossága

A fűtőtest minden otthonban alapvető fontosságú berendezés. Sok lehetőséged és opciód van, és nem biztos, hogy könnyű eligazodni egy ilyen széles választékban. Mielőtt letennéd egy fűtőtest mellett a voksodat, tekintsd át az alábbi 4 pontot, amelyek segítségedre lesznek a döntésben:

  1. Vedd figyelembe azoknak a helyiségnek a méretét és szigetelési képességeit, amelyekbe a fűtőtest kerül majd!
  2. Fontos a használat gyakorisága: van olyan fűtőtest, amelyet alkalmanként javasolt használni, és olyan is, amelyet gyakori használatra terveztek.
  3. A fűtőtest kiválasztásakor ügyelj a rendelkezésre álló hely méretére is!
  4. Végül, de nem utolsó sorban, ne hagyd figyelmen kívül a fűtőtest megjelenését se annak érdekében, hogy ne üssön el túlságosan a berendezéstől. 

i

Ha fűtőtest beszerzését tervezed, ezt a cikket is hasznosnak fogod találni: Hogyan válasszunk fűtőberendezést.

Fűtőtest az energiaellátás módja szerint, avagy milyen fűtőtesttípusok léteznek

A fűtőtesteket energiatípus szerint is feloszthatjuk - nézd meg, milyen alaptípusokkal fogsz találkozni! 

Elektromos fűtőtest

Az elektromos fűtőtest rendkívül hatékony, környezetbarát és gazdaságos. Nem bocsát ki szagokat, füstöt és párát. Jellemzően házakban, üzletekben, pincékben és garázsokban alkalmazzák. Ha a fűtőtest áthelyezésére gyakran van szükség, válassz konnektorba dugható, elektromos fűtőtestet!

Gázzal működő fűtőtest

A gázzal működő fűtőtest sokak számára vonzó, különösen azért, mert nagyszerű áron szerezhető be. De ne feledd, hogy magasabb üzemeltetési költségekkel járhat a használatuk. A fűtéshez földgázcsatlakozás vagy propán-bután palack szükséges. A szieszta kályha hordozható, és nagy csarnokokban, illetve műhelyekben is használható. Azonban az ilyen jellegű fűtőtest használata során javasolt gyakran szellőztetni.

Infravörös fűtőpanel, infrapanel

Az infravörös fűtőtest vagy infrapanel ideális egy kisebb helyiség hatékony fűtésére. A naphoz hasonlóan infravörös sugárzás segítségével sugározza a hőt, amely a levegő helyett közvetlenül az embereket és a tárgyakat melegíti fel. 


Egyéb fűtőtesttípusok

Milyen egyéb fűtőtest érhető el a piacon?

A radiátor az egyik legelterjedtebb fűtőtest: meleg egész évben

Az olaj- és forrólevegős radiátorok alkalmasak egész évben és hosszú távú fűtésre. Csendes működés, egyszerű működtetés jellemzi őket, és a kikapcsolás után sokáig melegen tartják a hőt.

A választáskor vedd figyelembe a felfűteni kívánt helyiség méretét is. Ha fürdőszobában kell megoldani a fűtést, a törölközőszárító radiátor és a padlófűtés is igen nagy népszerűségnek örvend.

Forrólevegős fűtőberendezés ventilátorral, azaz hősugárzó

Ha fűtőtest a téma, a hősugárzók mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ezek a berendezések felmelegítik a levegőt és ventilátorok segítségével oszlatják el a meleget. Gyorsan meleg lesz! Azonban ventilátorral rendelkeznek, amely kellemetlenül felkavarhatja a port, és problémát okozhat az allergiásoknak. Olyan modellekkel is találkozhatsz, amelyek a hűtést is megoldják.

Fűtőpanel

A fűtőpanel a hagyományos radiátor tökéletes alternatívája. Előnye a gazdaságosság, a környezetbarát kialakítás, és az, hogy nem keringeti a levegőt. Ezért allergiások számára is alkalmas. Sugárzó hőt bocsát ki, amely közvetlenül felmelegíti az embereket és a tárgyakat. Egy fűtőpanel megvásárlása során magasabb vételárra számíthatsz.

i

Azok, akik imádják a meleget, semmiképpen se feledkezzenek meg az autós állófűtésről - ez a fűtőtest alaposan felmelegíti a jármű belsejét, miközben kíméli a motort és az üzemanyagot.

Konvektor, azaz fűtőtest a gyors felfűtéshez

A konvektorok alkalmi fűtésre használatosak. Ez a fűtőtest rendkívül gyorsan felmelegíti a helyiséget: hideg levegőt szív be a padlóról, felmelegíti, majd a felső részen kibocsátja a meleg levegőt. Azonban, akárcsak a hősugárzók esetében, ez a fűtőberendezés is felkavarja a port, ami problémát okozhat az allergiásoknak és az asztmásoknak.

A klíma, mint fűtőtest - a légkondicionáló berendezést fűtésre is használhatod!

A légkondicionáló berendezés által kínált fűtés egész évben használható kisebb helyiségekben, például irodákban. Nyáron klasszikusan hűtésre, télen fűtőberendezésként és alkalmanként történő légtisztításra is remek választás.

Kandalló vagy kályha - a klasszikus fűtőtest, hogy az otthonod még hangulatosabb legyen!

A klasszikus kialakítású kandalló garantáltan otthonossá teszi az enteriőrt. Választhatsz elektromos vagy bio fűtőanyaggal működő megoldást is. Olyan kandalló vagy kályha is található a kínálatban, amelynél a tűz üveg mögé van rejtve.

Gázkandalló

A gázkandalló egyszerűen kezelhető, és gyors felmelegedést biztosít. A levegőt éghető gázok elégetésével fűti fel, és leggyakrabban propán-butánnal működik. Elektromos fűtőtesttel is kombinálható.

Retro fűtőtest, azaz a szilárd tüzelésű kályhák újra divatba jöttek! 

A szilárd tüzelésű kályhák többcélú berendezések, amelyek újra divatba jöttek. Használhatod őket fűtésre, valamint főzésre és sütésre is. Alkalmasak családi házakba, nyaralókba és víkendházakba. Előnyük, hogy függetlenek a villamos energiától és a gáztól.

i

Ha kalandvágyó vagy, és szereted a kempingezést, a kirándulást és a túrázást, értékelni fogod a praktikus sátorba való fűtőberendezést.

Kültéri fűtőtest: amikor nem süt a nap 

Kültéri fűtőtest vagy hősugárzó: nagyra fogod értékelni, ha hűvös őszi estéken a kertben üldögélnél, vagy ha éttermed, kávézód van. A kínálatban találsz nálunk infravörös sugárzás alapján működő darabokat, vagy elektromos spirálokat, és nem utolsósorban dízel fűtőtestet is.

Ha még mindig nem döntöttél, nézz szét a többi fűtőtest között, ahol bizonyára lesz egy, a számodra is megfelelő alternatíva. Ha pedig fűtőberendezést keresel a műhelybe, nézd meg az alábbi weboldalt: fűtőtest megoldások műhelyekbe!

Fűtőberendezések és kályhák különféle tartozékai

A fűtőtest használatához különböző tartozékokra lehet igényed, többek között füstcsövekre, hamuporszívókra, ventilátorokra, kandalló tüzelőanyagra és sok más praktikus eszközre, amelyekkel otthonodat melegen és tisztán tarthatod.

Mit kell még figyelembe venni egy fűtőtest megvásárlása előtt?

A fűtőtest kiválasztásánál a legfontosabb paraméter a teljesítmény, a bemeneti teljesítmény és a biztonsági jellemzők. A fűtőtest mérete és súlya, valamint a fűteni kívánt helyiség mérete is lényeges.

Egy fűtőtest által kínált lehetséges, praktikus funkciók

A fűtőtest rendelkezhet:

  • teljesítményszabályozásra alkalmas gombbal
  • termosztátottal
  • túlmelegedés és borulás elleni védelemmel
  • távirányítóval

i

Fűtőtest olcsón - hol keresgélj?

Ha jó áron keresel radiátort, fűtőtestet és egyéb fűtőberendezést, nézd meg olcsó fűtőtest kínálatunkat, ahol a legolcsóbb termékeket találod. További megfizethető darabokra bukkanhatsz az Outlet oldalunkon, ahol használt, újszerű, vagy éppen kicsomagolt fűtőberendezéseket vásárolhatsz meg. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
448 termék
SENCOR SOH 3209WH - Olajradiátor Típusok
4,7 64×
SENCOR SOH 3209WH
Olajradiátor - lakásba és házba, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítmény szabályozó, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 64,2 × 44 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER418
SENCOR SCF 2101BK - Elektromos konvektor Típusok
3,9 17×
SENCOR SCF 2101BK
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, időzítő és termosztát, mérete: 39 × 61,8 × 26 cm (ma × sz × mé), fekete színű
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO303
4,8 38×
SENCOR SOH 3211WH
Olajradiátor - lakásba és házba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítmény szabályozó, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 64,2 × 28,5 × 52,4 cm (Ma×Sz×Mé)
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER419
SENCOR SOH 3309BK - Olajradiátor Típusok
4,7 64×
SENCOR SOH 3309BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, termosztát és teljesítmény szabályozó, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 24 × 64,2 × 44 cm (Ma×Sz×Mé)
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER421
4,4 10×
ROHNSON R-070
Olajradiátor - lakásba, házba és nyaralóba, konvektor, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és termosztát, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 62 × 58 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHER003
4,6
Siguro HS-K500W Lemming
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, max. 15 m2 helyiségekhez, teljesítmény 1300 - 2000 W, időzítő 1 - 24 óra, távirányító, digitális kijelző, érintőképernyős kezelőpanel, fokozatmentes hőmérséklet-szabályozás, 80°-os oldalirányú elfordulás, automatikus kikapcsolás felborulás esetén, hőbiztosíték, zajszint 42 dB, kábel hossza 1,4 m, méretek 66 × 18,7 × 23,3 cm, súly 2,8 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HS_K500W
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS890
4,7 22×
Güde GEH 2000 P
Ventilátoros hősugárzó - nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 21,7 × 16 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és kék kivitel
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUDE003
4,5
Black+Decker BXSH2002E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 499 × 187 × 205 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
22 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDHV010
Concept RO3311 Olajradiátor, 2300 W - Olajradiátor Típusok
4,8 24×
Concept RO3311 Olajradiátor, 2300 W
Olajradiátor - 11 fűtőelem, 3 teljesítményszint, a kívánt hőmérséklet beállítása a termosztáton
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONERA581
4,7 14×
SENCOR SOH 3313BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítmény szabályozó, működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 28,5 × 64,2 × 62,1 cm (Ma×Sz×Mé)
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER424
4,2
Tesla Smart Heater HTR300
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre és asztalra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, ventilátor és WiFi, 20 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 70 × 23 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKO078
4,5
Imetec 4034
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 44,2 × 63 × 12 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMEKO345
3,0
Princess 348200 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 0,06 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP882
4,9
Concept KS3020 2000 W
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete: 40 × 62 × 20 cm (ma × sz × mé), világosszürke színű
23 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CONKO146
4,3 14×
Rohnson R-028 Wi-Fi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 42,6 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO382
4,6
SENCOR SFH 7601BK
Ventilátoros hősugárzó - lakásba és konyhába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 60 dB, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 23,1 × 16,4 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
12 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHV806
4,3 21×
Honeywell Evohome termosztátfej
- programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, rádióhullámok csatlakoztatás, működés központi egységgel, hőmérséklet-érzékelő, RA és M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás magyar nyelven
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT081j
4,6 17×
SENSOR SOH 8112WH
Olajradiátor - lakásba, konyhába, fürdőszobába, irodába és hálószobába, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát és távirányító, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, világosszürke kivitel, mérete 67 × 61,8 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
60 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENET804
SENCOR SFH 7021BK - Ventilátoros hősugárzó Típusok
4,7
SENCOR SFH 7021BK
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába alkalmas, földre helyezhető, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 24 × 21 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT745
4,9 18×
SENCOR SOH 3311BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 2300 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítmény szabályozó, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 28,5 × 64,2 × 52,4 cm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER422
5,0
ROHNSON R-0524WT
Elektromos konvektor - 2400 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 40 × 95 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
Szuper ár
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO239
4,7
DOMO Mica DO7317M
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 1500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete 76,5 × 51 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
66 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: DOMTOP03
3,9 34×
ELÍZ EHH 120
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET422

Fűtőtestek

Fűtőtestek

A Fűtőtestek kategóriában összesen 448 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fűtőtestek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fűtőtestek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fűtőtestek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fűtőtestek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ