Shop roku Akvizice ApF HU

Meliconi 656139

Termékkatalógus
Meliconi 656139
5 3 értékelés
Összeépítő keret - univerzális, teljes terhelhetőség 250 kg, 45 - 70 cm mélységű mosógéphez/szárítóhoz, mérete 55 × 60 × 2,5 cm (Mé×Sz×Ma)
46 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MELIPR020 Termékszám:  656139
Meliconi 656139 46 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Meliconi 656139

Szerezd meg ezt a praktikus 2 az 1-ben csomagot, a MELICONI 656139-et, amellyel egymásra helyezheted mosógépedet és szárítógépedet, és ezzel helyet takaríthatsz meg a helyiségben. A dobozban nemcsak egy távtartót találsz a készülékek közé, hanem egy praktikus rezgéscsillapító párnát is. A TORE STYLE L60 adapterrel csökkented a készülékek közötti üres helyet, és a 6 méteres övnek köszönhetően megbízhatóan rögzítheted is őket. A BASE WASH PRO rezgéscsillapítópárna, amely csillapítja a rezgéseket, a zajokat és véd az ütések ellen, oldalsó fékekkel és kerekekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően könnyedén mozgathatod az egész tornyot, akár más személy segítsége nélkül is. A kiváló minőségű olasz design hosszú évekig garantálja a termékek tartósságát. Mindkét darabot előre összeszerelve szállítják, így alkalmazásuk teljesen egyszerű.

A Meliconi 656139 Tower kombináció 2: 1 fő jellemzői

  • A Meliconi 656139 Tower 2 az 1-ben csomag két praktikus terméket tartalmaz, amelyekkel a mosógépből és a szárítóból tornyot építhetsz.
  • A készülékek egymásra helyezésével helyet takaríthatsz meg, és megkönnyíted a hozzáférést mosás vagy szárítás közben.
  • A mosógép és a szárítógép közötti távtartó biztonságosan összeköti a két készüléket, és ultravékony kialakításának köszönhetően csökkenti a köztük lévő üres rést.
  • A rezgéscsillapító párna csökkenti a készülék rezgését és zaját, és védi a készüléket az ütésektől
  • A párnán található kerekekkel a tornyot mindig más személy segítsége nélkül mozgathatod a mosógép és a szárító elől.
  • 6 méteres övvel és oldalsó fékekkel maximális biztonságot nyújt készülékeid számára
  • Mindkét darabot előre összeszerelve szállítják, így telepítésük teljesen egyszerű
  • Minőségi dizájn Olaszországból és mindkét termék hosszú élettartama

Elegáns 2 az 1-ben szett mosógéphez és szárítógéphez - MELICONI 656139

Ha az alátétet és a szárítót egymás mellé helyezi, értékes helyet veszíthetsz a fürdőszobában. Szerezd be tehát ezt a praktikus MELICONI 656139 Tower 2 az 1-ben csomagot, amely nemcsak egy távtartót tartalmaz a mosógép és a szárítógép között, hanem egy praktikus rezgéscsillapító párnát is. A távtartó segítségével a készülékeket egymásra helyezheted, ami nemcsak helyet takarít meg, de a hozzáférést is megkönnyíti, és nagyon elegánsan néz ki.A rezgéscsillapító párna elnyeli az ütéseket és csökkenti a készülékek zajszintjét. Ennek a berendezésnek köszönhetően a MELICONI 656139 segítségével a készülékeid egy teljesen biztonságos toronnyá válnak, amellyel öröm lesz mosni és szárítani a ruhákat. Ezenkívül a rezgéscsillapító görgőkkel a tornyot szükség esetén egy másik személy segítsége nélkül is ki tudod csúsztatni.

Elválasztó távtartó a mosógép és a szárítógép között - 656115 TORE STYLE L60

A TORE STYLE L60 adapterrel az alátét és a szárítógép közé helyezve helyet takaríthatsz meg a fürdőszobában vagy bárhol, ahol mosni akarsz. AA 656115 távtartót 45-60 cm-es elöltöltős mosógépekhez és legfeljebb 60 cm-es elöltöltős szárítógépekhez használhatod, a szárítógép lábai közötti maximális távolság 54 cm. A távtartó magassága mindössze 2,5 cm, így ultravékony kialakítása tovább csökkenti a készülékek közötti kihasználatlan üres teret.

Takaríts meg helyet a fürdőszobában a TORE STYLE L60 adapterrel a készülékek között

Az alátét és a szárító közötti távtartót előre összeszerelve szállítják, ami megkönnyíti a készülékek közé történő behelyezést. Arra is lehetőséged van, hogy önmetsző csavarokkal rögzítsd a mosógéphez. A csomag tartalmaz puha habpárnákat és egy 6 méteres biztonsági övet is, amellyel biztosíthatod készülékei biztonságát. Mezikus 656115 A TORE STYLE L60 minőségi technopolimerből TUV minősítést kapott és Olaszországban készült, ami garantálja annak minőségét.

Praktikus rezgéscsillapító - 656141 BASE WASH PRO

A BASE WASH PRO rezgéscsillapítót használhatod mosógépekhez és szárítókhoz, valamint hűtőszekrényhez vagy tűzhelyhez. A 44 és 60 cm között állítható mélységének köszönhetően korlátlanul használható, és akár 250 kg-ot is elbír. A 656141 betét megbízhatóan védi a készüléket a működés közbeni ütésektől, tompítja a rezgéseket és csökkenti a zajt.

A BASE WASH PRO rezgéscsillapító védi készülékét az ütések ellen

Készüléked a 656141-es rezgésgátló betét oldalfékei rögzítik, így többé nem fordulhat elő, hogy mosás közben például a mosógép valahová elvándorol. Ha a készüléket el kell mozgatnod vagy át kell helyezned, a mosógépbe épített praktikus görgőknek köszönhetően a BASE WASH PRO készülékkel ezt könnyedén megteheted saját magad, más személy segítsége nélkül. A rezgéscsillapítót előre összeszerelve is szállítjuk, így megkönnyíti a beszerelését.



Paraméterek

Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!
Magasság
2,5 cm Kész!
Terhelhetőség
250 kg Kész!
Mosógép/szárítógép min. mélysége
45 cm Kész!

Méretek és teherbírás

Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!
Magasság
2,5 cm Kész!
Terhelhetőség
250 kg Kész!

Mosógép/szárítógép méretei

Mosógép/szárítógép min. mélysége
45 cm Kész!
Mosógép/szárítógép max. mélysége
70 cm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meliconi 656139 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MELICONI 656139. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MELICONI 656139.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ