Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Meliconi SMART4

Termékkatalógus
Meliconi SMART4
Távirányító - univerzális, 4 az 1-ben, 4 eszköz vezérlése, hatótávolság 10 m, vezeték nélküli Qwerty billentyűzet, Air Mouse
Kód:  MEGD072e Termékszám:  802000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Meliconi SMART4

Az első kétoldalas távirányító teljes billentyűzettel

Az univerzális Meliconi SMART4 4 az 1-ben távirányító egyszerűbbé teszi a szórakoztató elektronikai készülékek vezérlését. A kétoldalas távirányító teljes QWERTY billentyűzettel büszkélkedhet, amely kompatibilis a legtöbb okos TV-vel. A vezeték nélküli kommunikációt az USB-vevő biztosítja.


Az univerzális Meliconi SMART4 távirányító legfontosabb jellemzői

  • Akár 4 eszköz vezérlése egyetlen távirányítóval
  • Teljes értékű Qwerty billentyűzet a készülék alján
  • TV, set-top box, Blu-ray lejátszók stb. támogatás
  • Intelligens Air Mouse kurzorvezérlés
  • A hatótávolsága 10 m
  • Internetes frissítések
  • USB-vevő segítségével csatlakozik

Egér kurzor vezérlő

A Meliconi Smart4 távirányító egérként is működhet. Az intelligens Air Mouse technológia segítségével kényelmesen mozgathatod a képernyőn megjelenő kurzort, hogy a vezérlés a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. A távirányító memo funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik a parancssorok tárolásáról és megkönnyíti az összetettebb műveletek elvégzését.


Rendszeres frissítések

Ezzel a sokoldalú vezérlővel akár 4 készülék is vezérelhető, például TV, set-top box, Blu-ray/DVD lejátszó vagy multimédia központ. Az interneten keresztül történő, rendszeres frissítések hosszú élettartamot biztosítanak. A tápellátásról két AAA elem gondoskodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meliconi SMART4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi SMART4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meliconi SMART4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör Meliconi SMART4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör Meliconi SMART4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ