Akvizice ApF HU Shop roku

Melitta Look Therm Timer fehér

Termékkatalógus
Melitta Look Therm Timer fehér
5 1 értékelés
Filteres kávéfőző - elektronikus, energiafelhasználás 1080 W, űrtartalma 1,25 l, 10 csésze készítése egyszerre, papír szűrő, Anti-Drip rendszer és vízkőtelenítő program, méretek 23 × 35,7 × 22 cm (Sz×H×Mé), tömege 2500 g, fehér kivitel
Kód:  MELPR637 Termékszám:  6738037

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Melitta Look Therm Timer fehér

Kávérajongó vagy, aki el sem tudja képzelni a napját a feketéje nélkül? A Melitta Look Therm Timer elektromos filteres kávéfőzővel pontosan olyan kávét főzhetsz, amilyet szeretnél. Az AromaSelector funkciónak köszönhetően könnyedén beállíthatod a kávé intenzitását pontosan az ízlésednek megfelelően. A beépített fogantyúval ellátott, kivehető víztartály megkönnyíti a tisztítást és az újratöltést. A csepegtetett kávé a rozsdamentes acélból készült, duplafalú kannába folyik, amely hosszabb ideig tartja forrón az italt. Egyszerűen csak vedd ki a kannát egy kézzel a Melitta Look ThermTimer kávéfőzőből, és töltsd meg a csészédet finom kávéval. Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a gépet úgy állítsd be, hogy az általad kiválasztott időpontban induljon el, így az érkezésedre a kávéd már elkészül.

A fehér Melitta Look Therm Timer elektromos filteres kávéfőző fő jellemzői

  • A szabadalmaztatott AromaSelector funkció a kívánt kávéintenzitás beállítására szolgál
  • LED kijelzővel rendelkezik, időjelzéssel
  • A kávé egy duplafalú rozsdamentes acél edénybe folyik, amely tovább tartja forrón a kávét
  • A könnyen eltávolítható szűrőtartó mosogatógépben mosható
  • Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a készüléket az általad kiválasztott időpontban indítsd el
  • Kivehető víztartály a könnyű feltöltés és tisztítás érdekében
  • Automatikus kikapcsolási funkció 15 perc inaktivitás után
  • A Drip funkció megakadályozza a csepegést

A Melitta Look Therm Timer könnyen kezelhető

A Melitta Look Therm Timer kávéfőzőből közvetlenül a kannába folyik a kávé. A kanna kényelmesen, egy kézzel levehető, és a kávé könnyedén bögrékbe önthető. A filteres kávéfőző hátulján egy átlátszó víztartály található vízjelekkel, amelyekből azonnal megtudhatod, hogy megfelelő mennyiségű víz van-e a kávéfőzéshez. A vízforraló Easy Click funkcióval ellátott fedéllel rendelkezik. Ha ki akarod nyitni vagy be akarod zárni a fedelet, egyszerűen nyomd meg a rögzítőket, és emeld vagy csúsztasd fel a fedelet. A Melitta Look Therm Timer egyszerűtisztítását a beépített csöpögésgátlóval rendelkező szűrőtartó teszi lehetővé, amely mosogatógépbe tehető.

Melitta Look Therm Timer filteres kávéfőző

A Melitta Look Therm Timer vízkőmentesítési funkcióval rendelkezik

A Melitta Look Therm Timer megfelelő működésének biztosítása érdekében a készüléket időről időre vízkőmentesíteni kell. A készülék vízkőmentesítő-jelzővel rendelkezik. A kijelzőn elérhető vízkeménység-beállítás, vízkőmentesítő funkció és automatikus vízkőmentesítő program. 

Melitta Look Therm Timer filteres kávéfőző

Kávéerősség választása a szabadalmaztatott AromaSelector funkciónak köszönhetően

A Melitta Look Therm Timer elektromos filteres kávéfőző különleges AromaSelector funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően egyetlen érintéssel beállíthatod a kávé intenzitását. Reggel erősebb feketével indíthatod a napot, míg délután enyhébb kávéval kényeztetheted magad.

Melitta Look Therm Timer filteres kávéfőző

LED kijelző időzítő funkcióval

Tedd a kávét a Melitta Look Therm Timer szűrőjébe, töltsd fel a tartályt vízzel, és állítsd be a gépet, hogy az általad megadott időpontban induljon el. A megadott időpontban a csepegtető bekapcsol, így éppen időben érkezhetsz, hogy élvezd a kedvenc csésze kávédat.

Automata kikapcsolási funkció és kivehető víztartály

Ha véletlenül elfelejtenéd kikapcsolni a Melitta filteres kávéfőzőt, ne aggódj. 15 perc inaktivitás után a Melitta Look Therm Timer automatikusan kikapcsol. A készülék egy kivehető víztartályt is tartalmaz, beépített fogantyúval. Ez megkönnyíti a tartály feltöltését és tisztítását.


Paraméterek

Általános funkciók
Anti-Drip rendszer Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőtelenítő program Kész!
Szín
Fehér Kész!
Filteres kávéfőző típus
Elektronikus Kész!
Űrtartalom
1,25 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Anti-Drip rendszer Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőtelenítő program Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus
Elektronikus Kész!
Űrtartalom
1,25 l Kész!
Csésze kapacitás
10 Kész!
Szűrő
Papír Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Melitta Look Therm Timer fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Melitta Look Therm Timer bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Melitta Look Therm Timer biely.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ