A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Melitta Purista Jubilee Edition

Termékkatalógus
Melitta Purista Jubilee Edition
5 1 értékelés
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, kávédaráló, két csésze készítése egyszerre, beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, 1,2 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 125 g-os daráló tartály, 5 darálási fokozat, 1450 W fogyasztás, 4,55 cm magas, 2 cm széles, 3,25 cm mély, 8,7 kg, fekete színű
Kód:  MELAK407 Termékszám:  4006508222407

Melitta Purista Jubilee Edition

A jó reggel jó kávéval kezdődik. A(z) Melitta Purista Jubilee Edition automata presszó kávéfőzővel saját konyhádban főzhetsz le egy bögre finom kávét. Röviden ez egy stílusos automata kávéfőző, amely könnyedén hoz létre a válogatott minőségű kávéból egy igazán fekete és aromás forró italt. Mivelhogy ez egy automatizált kávéfőző, az eszpresszó készítés hihetetlenül könnyű. Csak meg kell nyomni a gombot és az istenített kávé már kész is van. A forró kávé 15 bar nyomás alatt készül, ami bizonyítja, hogy képes elérni az ajánlott 9 bar-t, ami a kiváló kávé készítéséhez szükséges. A hasznos és stílusos kávéfőző Fekete színe tökéletesen emeli ki a klasszikus konyhát.

Mi mást kínál még a(z) Melitta Purista Jubilee Edition automata kávéfőző gép?

A kávéimádók örülni fognak, hogy a különleges technológiának köszönhetően egyszerre két eszpresszó is főzhető. Az automata kávéfőző gépet kiegészítették egy vízkőoldó rendszerrel, amely gátolja a vízkő lerakódását a gép belsejében. A(z) Melitta Purista Jubilee Edition pontosan annyi feketét készít, amennyire gusztusod van. A berendezéshez tartozik egy saját kávédaráló is.

A(z) Melitta Purista Jubilee Edition legfontosabb sajátosságai

  • Az automata kávéfőző teljesítménye: 1450 W
  • A kávéfőző képes megtisztítani saját magát
  • A kávék mennyisége kiválasztható
  • A presszófőzővel egyidejűleg két eszpresszó is készíthető
  • Az automatikus kávédaráló segítségével könnyen darálhatod le kedvenc kávédat

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,2 l Kész!

Felszerelés

Méret & súly

Mélység
3,25 cm Kész!
Szélesség
2 cm Kész!
Magasság
4,55 cm Kész!
Tömeg
8,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Melitta Purista Jubilee Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Melitta Purista Jubilee Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Melitta Purista Jubilee Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Melitta Purista Jubiläumsausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Melitta Purista Jubiläumsausgabe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ