A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

iMac memória

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Memória típusa
DDR3
(3)
DDR3L
(2)
DDR4
(10)
RAM memória mérete
4 GB
64 GB
-
A csomagban található modulok száma
1 db
2 db
-
Memória frekvencia
1066 MHz
2666 MHz
-

Az iMac vagy a MacBook már nem bírja a tempót? Mielőtt újat vásárolnál, lehet csak iMac memória szorul egy kis frissítésre. Lehet, hogy ezzel az egyszerű művelettel helyreállíthatod a géped teljesítményét és villámgyors reagálóképességét, ráadásul pénzt is spórolhatsz. Hogyan választhatom ki és cserélhetem ki a RAM-ot az iMac vagy MacBook készülékemhez? Olvass tovább!

Tovább

Apple készülékek esetén csak a kiválasztott Mac memória használható

Amikor RAM-memóriát választasz a Mac, iMac vagy MacBook készülékedhez, figyelj oda a kompatibilitásra. Csak a kifejezetten Apple-eszközökhöz tervezett RAM-modulok garantálják a 100%-os kompatibilitást és funkcionalitást. A megfelelő memória kiválasztásával megelőzheted a gép esetleges romlását és a költséges javításokat.

iMac memória

A memóriamodulok kompatibilitásával kapcsolatos információkért mindig olvasd el a termékleírást. Bizonyos esetekben az iMac, Mac vagy MacBook operatív memória "MAC MEMORY" stb. jelöléssel van ellátva.

Milyen esetekben jöhet szóba az iMac memória cseréje?


  1. A MacBook vagy Mac frissítése akkor kifejezetten jó ötlet, ha van egy régebbi, kiváló állapotban lévő modelled, amely a normál felhasználói tevékenységekhez szükséges reakciókészség tekintetében csak egy kicsit marad el a tökéletestől.
  2. Akkor is értékelni fogod a néhány gigabájtnyi plusz memóriát, ha nagy felbontású grafikákat szerkesztesz, 4K videókat vágsz vagy összetett 3D modelleket modellezel.
  3. A MacBook vagy Mac memóriabővítése szintén nagyszerű lehetőség a streamelők, influencerek és más multimédiás tartalomkészítők számára, akik többfeladatos munka közben lassabb rendszerreakciót tapasztalnak.

Hogyan választhatok operatív memóriát az Apple készülékemhez?

Szüksége van a Mac vagy MacBook gépednek memóriabővítésre? Az új modulok kiválasztásakor elsősorban a teljes kapacitásra, a memória sebességére (frekvenciájára) és a memória időzítésére koncentrálj.

Kapacitás vagy hány GB-ra lesz szükséged?

Az iMac memória kapacitását gigabájtban (GB) adják meg. Az operatív memóriával rendelkező csomag teljes kapacitását gyakran két különálló modulra osztják, ami kedvezően hat a gyors memória optimális kihasználására, és ezáltal magára a számítógép teljesítményére is.

iMac memória Optimális felhasználás
8 GB Elegendő alap a normál irodai munkához, a böngészéshez vagy a multimédiás munkához.
16 GB Népszerű opció, amely még az igényes alkalmazásokhoz és a többfeladatos munkavégzéshez is elegendő memóriát garantál.
32 GB Alkalmas professzionális modellezéshez vagy operációs rendszer virtualizálására.
Több mint 32 GB A legigényesebb felhasználók számára, nagy felbontáshoz több monitoron vagy VR-hez.

i

A többcsatornás Mac memória (egy helyett két vagy több modul) növeli az adatátviteli sebességet. Az eredmény jelentős teljesítménynövekedés.

RAM frekvencia

A frekvencia, avagy a Mac és a MacBook esetében a RAM sebessége azt jelzi, hogy a memória hány műveletet képes elvégezni egy másodperc alatt. Találhatsz 1333 és 2666 MHz közötti sebességű változatokat.


MacBook Pro RAM

A RAM kiválasztásakor ne feledd, hogy a RAM maximális frekvenciáját nem a pénztárcád, hanem a MacBook vagy Mac alaplapja határozza meg. Az Apple készülékek az átlagosnál érzékenyebbek a nem megfelelő alkatrészek használatára.


Melyik típusú RAM-ot célszerű választanom?

Az iMac memória többféle generációban kapható. Mi a különbség a DDR3, DDR3L és DDR4 memóriák között?

  • A DDR3 iMac memória 2133 MHz-es frekvenciájú lehet, és egyetlen modul mérete legfeljebb 16 GB lehet. A feszültség 1,5 V.
  • A DDR3L iMac memória alacsonyabb feszültséget kínál (1,35 V vs. 1,5 V) a DDR3-hoz képest, ami alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.
  • A DDR4 iMac memória 2133 MHz-en indul. A memóriamodul maximális frekvenciája és kapacitása nincs meghatározva.

A DDR4 iMac memória üzemi feszültsége 1,2 V, így energiatakarékosabb, mint a DDR3 és a DDR3L.

Az iMac memória időzítése

Az iMac memória időzítése vagy késleltetése egyszerűen azt az időintervallumot jelzi, amely az adatok olvasása és a módosítási lehetőség között telik el. Nanoszekundumokban (ns) van megadva, és minél kisebb, annál jobb.

A MacBook vagy Mac memória cseréje nem bonyolult

A RAM cseréje nem egy bonyolult feladat, ezért nem kell a Mac-et egy szakszervizbe vinni. Ha rendelkezel a megfelelő szerszámokkal, biztosan meg tudod oldani magad is. Csak kövessen néhány alapvető lépést.

i

A Mac memória cseréjének folyamata attól függően változik, hogy Mac, iMac vagy MacBook készüléked van. Az iMac, a Mac Mini és a MacBook esetében el kell távolítanod a modulokat rejtő alsó borításokat. A csere után nincs szükség további telepítésre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
15 termék

iMac memória

A iMac memória kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

iMac memória – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iMac memória Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább iMac memória A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb iMac memória A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: iMac memória vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ