A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Ventilátoros lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális zajszint
49,8 dB
59 dB
-
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(1)
Barna
(2)
Ezüst
(3)
Stílus
Modern
(6)
Klasszikus
(1)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(4)
Ezüst
(1)
Anyag
Akril
(1)
Fém
(5)
Műanyag
(4)
Helyiség
Konyhába
(4)
Fürdőszobába
(2)
Hálószobába
(2)
Nappaliba
(4)
Folyosóra
(3)
Dolgozószobába
(3)
Ebédlőbe
(3)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(5)
Mennyezeti ventilátorral
(1)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(5)
Állítható színhőmérséklet
(3)
Időzítő
(3)
Távirányítós
(5)
Foglalat
E14
(1)
E27
(1)
Integrált fényforrás
(5)
Fényáram
1000 lm
5850 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(5)
Semleges fehér
(5)
Hidegfehér
(5)
Energiafelhasználás
30 W
67 W
-

Egy ventilátoros lámpa nagyszerű megoldás arra, hogy gondoskodj a helyiség megvilágításáról, ugyanakkor hűtési igényeidet is kielégítsd. A ventilátoros lámpa remek választás konyhába vagy fürdőszobába, de jó szolgálatot tesz az irodában vagy az előszobában is - egyszóval bárhol fel lehet szerelni, ahol szükség van rá. A ventilátoros lámpa kiválasztása előtt érdeme több paramétert figyelembe venni. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik lehet a számodra leginkább megfelelő ventilátoros lámpa!

Tovább

A ventilátoros lámpa előnyei és hátrányai

A ventilátoros lámpa számos fontos előnnyel rendelkezik. Először is, egyszerre két problémát oldhatsz meg a segítségével: fényt biztosítasz a szobában, ugyanakkor javul a helyiség légáramlása. Két legyet ütsz egy csapásra, és még némi helyet is megtakarítasz. Ezenkívül a ventilátoros lámpa modern hatást kelt, és esztétikailag is látványos, így nemcsak a nappaliba ideális.


ventilátoros lámpa

A ventilátoros lámpa segít eloszlatni a meleg vagy állott levegőt a szobában, ezáltal kellemesebb klímát teremt a helyiségben

A légáramlás a ventilátoros lámpa egyik leglényegesebb paramétere

A ventilátoros lámpa legfontosabb paramétere a légáramlási sebesség, amelyet köbméter/óra (m³/h) értékben adnak meg. Ez a ventilátoron átáramló levegő mennyisége. Ha ez az érték magasabb, a ventilátor nagyobb hatásfokkal működik. Ha nagyobb helyiséget szeretnél hűteni a ventilátoros lámpa segítségével, mindenképpen érdemes a légáramlási értéket szem előtt tartani.

Ventilátoros lámpa: LED-del vagy klasszikus izzóval?

A következő, alapvetően fontos funkció a ventilátoros lámpa fényereje. A ventilátoros lámpa beépített világítóelemekkel rendelkezik, általában több izzós vagy LED-es lámpatestekkel. Az áramforrás természetesen elengedhetetlen. A hagyományos izzó bevált megoldást kínál, míg a LED-es mennyezeti ventilátoros lámpa a modern idők benyomását kelti. A hagyományos izzó előnye az alacsonyabb beszerzési ár és a jobb fényminőség, míg a beépített LED-es világítás alacsonyabb költséggel üzemeltethető, ráadásul hosszabb élettartamával is lenyűgöz.

i

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ha a fényforrás nem integrált, az izzó gyakran nem jár a termékhez. Ha többet szeretnél megtudni az izzókról és foglalatokról, olvasd el ezt a cikket: Izzók: honnan tudod, hogyan találd meg a helyes utat közöttük?

A ventilátoros lámpa fényárama - milyen erősen világít majd?

A fényáram is egy elengedhetetlenül fontos paraméter, ha ventilátoros lámpa vásárlását fontolgatod. Mértékegysége a lumen (lm), és fontos tudni, hogy a magasabb érték nagyobb fényerőt és fényesebb fényt jelent. Aszerint dönts, hogy mi a számodra a legfontosabb. Nem vagyunk egyformák: a nagyon erős fény egyesek számára zavaró lehet. Részletesebb információkért olvasd el az Izzó fényerőssége (fényáram) című cikkünket!

Van már fényforrás a szobában? Nézd meg a különálló mennyezeti ventilátorokat!

Mennyire zajos egy ventilátoros lámpa?

Mennyire hangos a ventilátoros lámpa? Decibelben (dB) adjuk meg az értékét, és általában 50 és 60 dB között mozog, de ennél halkabb termékeket is találhatsz. Az ekkora zajerősség körülbelül a szemerkélő esőhöz hasonlítható. Nem nyomja el a beszélgetést vagy a tévét. Természetesen a ventilátort ki is lehet kapcsolni. Ha igazán csendes ventilátoros lámpa vásárlása a célod, maradj a 40 dB körül készülékeknél.

i

A teljesítmény jelzi a ventilátoros lámpa energiafogyasztását, amelyet wattban (W) ad meg a gyártó.

A ventilátoros lámpa bármely szobában megállja a helyét

Széles termékválasztékunkban biztoson akad egy olyan ventilátoros lámpa, amely megfelel az igényeidnek, beleértve az esztétikai követelményeket is. A ventilátoros lámpa bármilyen helyiségbe remek választás, csak rajtad múlik, hogy hol szereled fel. Modern, klasszikus, rusztikus és ipari stílusban kínáljuk a ventilátoros lámpákat, ami lehetővé teszi, hogy a belső tér általános megjelenéséhez illeszkedőt válassz.

ventilátoros lámpa
Klasszikus ventilátoros lámpa

ventilátoros lámpa
Modern ventilátoros lámpa

ventilátoros lámpa
Rusztikus ventilátoros lámpa

ventilátoros lámpa
Ipari ventilátoros lámpa

A rusztikus stílusú lámpát a vidéki életetforma ihlette, az ipari stílusú készülék pedig inkább a minimalizmus jegyében készült

A ventilátoros lámpa több sebességfokozattal rendelkezik

A ventilátoros lámpa fő funkciója a helyiség levegőjének keringetése. A sebességfokozatok száma befolyásolja, hogy mennyire lesz egyszerű és praktikus a ventilátoros lámpa működtetése. Előre beállíthatod a számodra megfelelő sebességeket, majd kényelmesen váltogathatsz közöttük. A ventilátoros lámpa általában 3-6 sebességfokozatot kínál. Mindig olvasd el a termék paramétereit!

i

Ventilátoros lámpa világítással és távirányítóval

Ha a praktikus vezérlésnél még egy kicsivel többre vágysz, akkor a távvezérlésű ventilátoros lámpa lesz a számodra megfelelő. Mivel egy ilyen készülékhez távirányító tartozik, könnyedén beállíthatod a különböző fokozatokat a kanapén ülve.

Milyen messze legyen a ventilátoros lámpa a mennyezettől?

A termékleírás vagy a paraméterek azt is elárulják, hogy mennyire lóg le a ventilátoros lámpa a mennyezetről. Az esztétikai szempontok mellett ez még akkor játszik fontos szerepet, ha szokatlanul magas nálad a mennyezet. Kapható olyan ventilátoros lámpa, amely magasságbeállítással rendelkezik.

A ventilátoros lámpa felszerelése némi szakértelmet és elektromos szereléssel kapcsolatos ismereteket igényel. A megfelelő telepítés és a biztonság érdekében a ventilátoros lámpa felszerelését bízd szakemberre!

Ventilátoros lámpa többféle formában

Mint már említettük, nem minden ventilátoros lámpa néz ki ugyanúgy. A négy alapstílust már ismertettük, most nézzük meg az anyagokat, amelyekből a ventilátoros lámpa készülhet. Ismét fontos figyelembe venni a designt: van olyan ventilátoros lámpa, amely konyhákba alkalmas, míg másik jobban mutat egy dolgozószobában. Az anyag mellett az esztétikai szempontok is érdekesek lehetnek, például az, hogy mennyire robosztus a lámpa. Míg az üvegből készült ventilátoros lámpa nem túl tartós, addig egy fémből készült ventilátoros lámpa eseténben nemigen kell félned attól, hogy könnyen összetörik.

ventilátoros lámpa
Fémből készült ventilátoros lámpa

ventilátoros lámpa
Fából készült ventilátoros lámpa

ventilátoros lámpa
Műanyagból készült ventilátoros lámpa

i

Minden ventilátoros lámpa karbantartást igényel

Ne felejtsd el, hogy egy ventilátoros lámpa rendszeres karbantartást igényel. Ami annyit tesz, hogy a port és a szennyeződést rendszeresen el kell távolítani, biztosítani kell az alkatrészek tiszítátását és a csapágyak rendszeres kenését a megfelelő működés és a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Milyen egyéb funkciókat kínálhat még egy ventilátoros lámpa?

A ventilátoros lámpa számos hasznos funkciókkal örvendeztethet meg.

  • Dimmelhető: azaz az izzó fényereje tompítható. Így lehet szabályozni a fény intenzitását.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy előre beállítsd, mikor kapcsoljon be vagy ki a ventilátoros lámpa.
  • A színtónus beállítás egy ugyancsak hasznos funkció, amely lehetővé teszi a fénytónus beállítását.
  • A beállítható dőlésszög jól jön, ha a ventilátoros lámpa fényét az igényeidnek megfelelően szeretnéd beállítani.
  • A túlmelegedés elleni védelem megvédi a ventilátoros lámpa motorját attól, hogy egy esetleges túlhevülés tönkretegye.

A túlmelegedés elleni védelem számos elektromos eszköz, köztük a ventilátoros lámpa elengedhetetlen biztonsági funkciója. Biztosítja, hogy a készülék kikapcsol, ha túlmelegszik, ami megakadályozhatja a tüzet, illetve a készülék károsodását.

Vajon létezik oszcilláló ventilátoros lámpa?

Mi az oszcilláció és miért fontos ez egy ventilátoros lámpa esetében? Az oszcilláció azt jelenti, hogy a ventilátor körkörös mozgást végez előre-hátra, ami egyenletesebbé teszi a levegő örvénylését a helyiségben. Különösen nagyobb helyiségekbe ajánlott. Kérjük, hogy olvasd el a termékleírást, illetve a paramétereket, hogy megtudd, az általad kiválasztott ventilátoros lámpa rendelkezik-e oszcillációval. Ha az ágyad közelében van ventilátoros lámpa, az alvást zavarhatja a rezgő mozgás.

i

Szeretnél pénzt spórolni? Akkor nézd meg olcsó ventilátoros lámpa kínálatunkat!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
4,4
Rabalux 6710 - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa ventilátorral DALFON LED/36W/23
Ventilátor világítással - mennyezeti, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe, hűti a levegőt, távirányító a csomag része, fehér kivitel, zajszint 55 dB, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 1 integrált LED izzó, melegfehér fény, semleges fehér fény, hidegfehér fény, fényáram 2100 lm, fényerő szabályzás színhőmérséklet 6000 K
66 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: RBLUX036
5,0
Rabalux 71043 Cadmus
Ventilátor világítással - mennyezeti, konyhába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe, fekete kivitel, zajszint 49,8 dB, 25 W teljesítmény, fényforrás 3 izzó (nincs mellékelve), magasság a mennyezettől 16,5 cm
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_27
Rabalux 71016 Faustine
Ventilátor világítással - mennyezeti, barna és ezüst kivitel, lapátok átmérője 47 cm, zajszint 59 dB, 40 W teljesítmény, melegfehér fény, semleges fehér fény, hidegfehér fény, fényáram 1000 lm, fényerő szabályzás színhőmérséklet 6500 K, időzítő, magasság a mennyezettől 13 cm
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Rbx23_25
Rabalux 71016 Faustine
Ventilátor világítással - mennyezeti, barna és ezüst kivitel, lapátok átmérője 47 cm, zajszint 59 dB, 40 W teljesítmény, melegfehér fény, semleges fehér fény, hidegfehér fény, fényáram 1000 lm, fényerő szabályzás színhőmérséklet 6500 K, időzítő, magasság a mennyezettől 13 cm
39 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Rbx23_25
4,4
Rabalux 6710 - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa ventilátorral DALFON LED/36W/23
Ventilátor világítással - mennyezeti, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe, hűti a levegőt, távirányító a csomag része, fehér kivitel, zajszint 55 dB, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 1 integrált LED izzó, melegfehér fény, semleges fehér fény, hidegfehér fény, fényáram 2100 lm, fényerő szabályzás színhőmérséklet 6000 K
Szuper ár
78 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: RBLUX036
Tristar VE-5815
Ventilátor világítással - mennyezeti, konyhába és nappaliba, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, távirányító a csomag része, ezüst kivitel, lapátok átmérője 112 cm, zajszint 50 dB, 55 W teljesítmény, légáramlás 7729,8 m³/h, 3 sebességfokozat, fényforrás 1 izzó (nincs mellékelve), magasság a mennyezettől 42 cm
68 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 5 db
Várható 2024. 04. 08.
Termékkód: TRIVE586
Rabalux 71009 Horacio
Ventilátor világítással - mennyezeti, zajszint 53,7 dB, integrált LED izzó, melegfehér fény, semleges fehér fény, hidegfehér fény, fényáram 5850 lm, fényerő szabályzás színhőmérséklet 6000 K, időzítő, magasság a mennyezettől 12 cm
59 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_26

Ventilátoros lámpák

A Ventilátoros lámpák kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Ventilátoros lámpák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ventilátoros lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ventilátoros lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ventilátoros lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ