Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

MERCURY STAR Idaho kék háló

Termékkatalógus
MERCURY STAR Idaho kék háló
4,0 1 értékelés
Irodai szék - PU műbőr bevonat, szabályozható merevségű hintamechanika, krómozott keresztszerkezet, magas, alakra formált háttámla, kapacitása legfeljebb 110 kg
Kód:  MRC006e Termékszám:  1017570 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MERCURY STAR Idaho kék háló

Olyan elegáns irodai széket keresel, amelyben kényelmesen dolgozhatsz és relaxálhatsz? A bőrnek és a hálóknak köszönhetően ez az irodai szék egyszerre nyújt kényelmes és könnyed élményt. A fokozott kényelem érdekében a háttámlát úgy alakították ki, hogy kellőképp képes legyen megtámasztani a derekat. A hálók gyengéden alkalmazkodnak hátad vonalaihoz, derék tájékon pedig egy különleges övnek köszönhetően a szék extra támasztást biztosít. A jól megérdemelt pihenés idejére kezeidet a természetes dizájnnal rendelkező karfákon pihentetheted. A szék továbbá magasított háttámlával büszkélkedhet, amelynek köszönhetően kitűnő választás magasabb emberek számára is. Láss munkának és élvezd a kényelmet!

Főbb jellemzők

  • Kellemes tapintású műbőr borítás, és hálós kialakítás
  • Megerősített háttámla a magasabbak számára
  • Kényelmes kialakítású derékrész
  • Állítható magasságú ülés
  • Otthoni és munkahelyi használatra egyaránt alkalmas
  • Luxus megjelenés, és letisztult vonalak

Alkalmazkodik a magasságodhoz

Egy irodai szék esetében kulcsfontosságú az alkalmazkodás. Ennek a típusnak a magassága könnyedén változtatható. A szék továbbá rendelkezik egy minőségi forgómechanizmussal, amelynek segítségével ülésszögedet bármikor beállíthatod. Továbbá szabályozhatod a kívánt hintaerősséget, vagy akár rögzítheted is a széket egy adott pozícióban. A szék hosszú élettartamát a króm keresztszerkezet biztosítja.

Luxus megjelenés

Legyen szó akár egy kis dolgozósarokról a nappaliban, vagy akár egy teljes dolgozószobáról, ez a szék domináns megjelenésének köszönhetően minden látogató tekintetét vonzani fogja. Nem csupán otthonod egy következő tartozéka lesz, de valódi dizájn eleme is. Ez a modell egyedi luxus dizájnnal büszkélkedhet, amelyből sugárzik a letisztultság, és amely a kék és a szürke árnyalatainak tökéletes ötvözetét valósítja meg megjelenésében. Gazdagítsd otthonodat egy elegáns és rendkívül kényelmes irodai székkel!

 

Paraméterek

Karfa

Kartámasz típusa
Fix Kész!

Kerekek

Kerekek anyaga
Műanyag Kész!

Anyag

Bevonat anyaga
Hálós anyag, Szintetikus bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Molitan (PUR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
110 kg Kész!

Szín

Szín
Kék, Szürke Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
50 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
47 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
57 cm Kész!
Háttámla min. magassága
75 cm Kész!
Háttámla max. magassága
75 cm Kész!
Szék/fotel tömege
18 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MERCURY STAR Idaho kék háló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MERCURY STAR Idaho modrá sítovina. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MERCURY STAR Idaho modrá sieťovina.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ