AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MERCURY STAR Maranello fekete-kék

Termékkatalógus
MERCURY STAR Maranello fekete-kék
Irodai fotel - PU műbőr kárpit, hintamechanikás, luxus kivitelezésű, gázliftes, műanyag kereszt, magas, alakú háttámla, terhelhetőség: 90 kg-os
Kód:  MRC005e Termékszám:  1027651 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MERCURY STAR Maranello fekete-kék

Ahhoz, hogy otthon a számítógép jól érzik magukat? Legyen a gondját ennek irodai kolečkovému szék kényelmes műbőr kárpit. Még az első pillantásra is nyerni magának az elegáns mégis különböző design. Az Ön kényelme érdekében a hátsó részét alakú és ki kell terjeszteni a rögzített fejtámla. Pillanatok alatt a jól megérdemelt pihenés lapokkal lehet elhalasztani, lágyan párnázott karfa. Flick karfa és szék könnyen kicserélni az akkumulátorokat teljesen beszívott az asztalra. Folyamatosan dolgozunk otthon egy helyet, ahol szívesen ülni.   

Legfontosabb jellemzők

  • Érintésbarát műbőr
  • Állítható magasságú székek
  • lehajtható kartámasz
  • A hosszú háttámla kényelmes alakítására
  • Gázpalack a magassága a fészer olvasztható
  • Szék alkalmas otthoni és otthoni irodai
  • Fényűző megjelenését, mégis modern

Ez alkalmazkodik a magasság

Irodai szék, nagyon fontos, hogy sikerült alkalmazkodni. Ez a modell egy egyszerű mozgás beállítani a megfelelő magasságban a karaktert gáz dugattyút. Is van egy nagy szék ringató mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy beállítsa az ülés szög. Állítsa be az ellenállás swing, hogy Önnek esetleg fotel egy bizonyos helyzetben rögzíti a zárat. 

luxus megjelenés

Legyen szó akár egy kis munkaterület egy nappaliban vagy az irodában Equip, fotel egyik domináns, hogy megragadják minden jövevény. Fotel történik a lakásban nem csak funkcionális, hanem egy design elem és sugároz kell, hogy pontosan mit keres. Ez a modell meglehetősen különbözik a luxus kivitelű, nevelkedett olyan részletességgel aprólékos fehér varrással a széleket. A fekete és szürke néz ki, nagyon elegáns, a komplement kék elemek azonban a szék hozzáad egy modern megjelenés.  

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MERCURY STAR Maranello fekete-kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MERCURY STAR Maranello černo/modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MERCURY STAR Maranello čierno / modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / blau.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ