MERCURY STAR Maranello fekete/piros

Termékkatalógus
MERCURY STAR Maranello fekete/piros
Irodai fotel - PU műbőr huzat, hinta mechanizmus, luxus kivitelezés, gázlift, műanyag lábcsillag, magas, formázott háttámla, teherbírás: 90 kg
Kód:  MRC005g Termékszám:  1027650 Gyártó honlapja:

MERCURY STAR Maranello fekete/piros

Szeretnéd még otthon a számítógép előtt is kényelmesen érezni magad? Hát akkor szerezd be ezt a kerekeken guruló, műbőr bevonatú irodai széket! Már első ránézésre elnyeri a tetszésed a maga elegáns, mégis szokatlan designjával. A kényelmed érdekében még a háttámlája is kényelmesre lett formázva, illetve meg is lett hosszabbítva egészen a merev fejtámaszig. A megérdemelt pihenés pillanataiban a kezeidnek is kijár majd a pihenésből a párnázott puha kartámaszoknak köszönhetően. A kartámaszok egy gyors mozdulattal lehajthatók, ezáltal a széket könnyedén az asztal alá tudod tolni. Legyen hát otthon egy olyan helyed a munkára, ahol igazi öröm lesz ülni!   

Legfontosabb jellemzők

  • Kellemes érintésű műbőr
  • Állítható magasságú
  • Lehajtható kartámasz
  • Hosszú háttámla kényelmes kialakítással
  • Gázlift az állítható magasságú ülőrész érdekében
  • Ez az irodai szék kiválóan alkalmas a háztartásba és az irodába egyaránt
  • Luxus megjelenés modern elemekkel

Hozzáigazodik a magasságodhoz

Egy irodai szék esetében rendkívül fontos, hogy képes legyen a használójához alkalmazkodni. Ennek a modellnek a magassága már egy egyszerű mozdulattal is beállítható, így teljes mértékben a magasságodhoz igazíthatod a pneumatikus dugattyú segítségével. Ez az irodai szék még minőségi hinta mechanizmussal is el lett látva, amelynek köszönhetően még az ülés szögét is beállíthatod. Még a hintázás ellenállásának az erejét is Te magad állíthatod be épp olyanra, amilyenre csak szeretnéd, ráadásul a Neked tetsző pozícióban még rögzítheted is azt.

Luxus megjelenés

Legyen szó munkasarokról a nappaliban, vagy épp egy munkaszobáról, az irodai szék az, amelyik minden odatévedő tekintetét elsőre magára vonja. Ezáltal az ülés a háztartásban nem csak funkcionális, de dekoratív szerepet is játszik, éppen ezért úgy kell kinéznie, ahogy azt Te szeretnéd. Ezen modell esetében teljesen nyilvánvaló a luxus kivitel, amely annyira részletekig menő, hogy még a szélek is fehér varrással lettek precízen odavarva. A szürke és fekete szín kombinációja rendkívül elegáns benyomást kelt, a vörös elemek pedig modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek számára.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MERCURY STAR Maranello fekete/piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MERCURY STAR Maranello černo/červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MERCURY STAR Maranello čierno / červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / rot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ