A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 távvezérlő

Termékkatalógus
DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 távvezérlő
Drón - Vision Positioning System, max. sebesség 22 m / s, az akkumulátor élettartama akár 18 perc, 4K kamera Zenmuse X5 3 tengelyes stabilizátorral, GPS adó 2 km-es hatótávolsággal, 4500 mAh-s Li-Po
Kód:  CVI525b2 Termékszám:  DJI0610 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 távvezérlő

Professzionális drón kiváló teljesítménnyel, rendkívül könnyű és ellenálló anyagokból. A felejthetetlen képek és felvételek készítéséhez nagyszerű stabilitás és rugalmasság társul. A termék előállításakor a legújabb légi technológiát sűrítették bele egyetlen rendszerbe, amely a dobozból kicsomagolva már készen is áll a repülésre.

A DJI INSPIRE 1-hez viszonyítva ez a modell új típusú propellerrel, és megbízhatóbb zárrendszerrel rendelkezik. Ennek eredményeképp lecsökken a propellerek beépítési ideje, miközben nő az élettartamuk. A motor szintén fejlesztésen esett át, amely jobb teljesítményt és irányítást tesz lehetővé.

A DJU INSPIRE 1 Pro drón professzionális eszköz a légi fényképészet és videózás terén. A termék Zenmuse X5 fedélzeti kamerával rendelkezik, amely 15 mm-es fókusztávolsággal és f / 1.7 rekesznyílással bír. A rázkódás csökkentése és a stabilizálás eredményeképp a drón 16 Mpx-es képek, valamint stabil, 4K videófelvételre is alkalmas. Az akadálytalan látómezejű, 360°-os kamera zárható, szénhajtású karokkal és erőteljes motorokkal rendelkezik.

A csomagolás egy maximum 2 km-es hatótávolságú távvezérlőt is tartalmaz. A vezérlés mellett ez az eszköz a karok emelkedését és süllyedését, valamint a drón kiindulási helyére történő automatikus visszatérést is képes szabályozni. Mindezt egyetlen gombnyomásra. A többi gomb képkészítésre, a felvétel indítására és megállítására, felvétel-nézegetésre, valamint a kamera csuklójának vezérlésére szolgál.

Aerodinamika és fejlett vezérlőrendszer

A továbbfejlesztett vezérlőrendszer a tető vagy az égbolton való repülés közben is stabilan és egyszerűen használható. Alacsony magasságban még GPS használat nélkül is pontos láthatóság érhető el a kívánt pozícióban a teljesen új Vision Positioning System segítségével. A levegő áthalad az aerodinamikus testen, és hozzájárul a jobb vezérelhetőséghez. Minden egyes alkatrészt rendkívül könnyű és ellenálló anyagból készítettek. Mindez hosszú repülési időt (akár 15 perc) és élettartamot biztosít. Az Inspire 1 Pro maximum 18 m / s-os sebességet tesz lehetővé. Mint generációjának legtöbb drónja, ez a modell is rendelkezik beépített, automatikus visszatéréssel a kiindulási helyre egy esetleges jelvesztés során, vagy amint az energiaellátás csökken.

Tetszés szerinti repülési üzemmód

A vezérlőegységgel három repülési üzemmód érhető el, amely teljes mértékben az elvárásaidnak megfelelően variálható.

A P-mód biztonságos a repüléshez. Erős GPS jel és a Vision Positioning System segítségével pontos landolást tesz lehetővé a tető alatt vagy az udvaron, a kívánt helyen. A kültéri repülés során a drón megjegyzi a kiindulási pozíciót, így az a későbbiekben jelvesztés során automatikusan visszatér oda.

Az A-módban sem a GPS, sem a VPS nem működik, így a drón csak barometrikus magasságmérő érzékelőket alkalmaz. Amennyiben a kiindulási pont megfelelően rögzítve lett, a modell jelvesztés esetén automatikusan visszatér oda.

F-módban alkalmazható a három repülési funkció.

Az energiaellátásról egy 4500 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely a fennmaradó energiaszintet valós időben jeleníti meg. Emellett információval szolgál a töltési és merülési ciklusok számával, az egyes cellák feszültségével, valamint az akkumulátor átfogó állapotával kapcsolatban. Ennek köszönhetően mindig naprakész információkat szerezhetsz a drón rendelkezésre állásáról.

Okostelefon segítségével is vezérelhető

A képkészítés stabilizálásának területén végzett sokéves munka eredményeként jött létre a kamera csuklója, amely sima, stabil képkészítést tesz lehetővé bármilyen repülési helyzetben. Segítségével remek 4K videókat (4096 x 2160) vagy 16 Mpx-es képeket készíthetsz.

A tökéletes képekről 9 lencse (beleértve az aszférikust is) gondoskodik, míg az Adobe DNG RAW formátum lehetővé teszi, hogy minden szempontból művészi munkát végezhess. A felvételek tárolása microSD kártyán történik, amely a csomag tartozéka (16GB).

A kamera és a drón vezérlésére mobiltelefonos applikáción keresztül is lehetőség van. Az OS-t vagy Androidot futtató, és telepített mobilalkalmazással rendelkező okoskészüléken keresztül irányíthatod a modelledet, és beállíthatod a különféle paramétereket. Emellett a drón repüléséről valós időben, HD minőségben nézhetsz online előnézetet.

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 935 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 távvezérlő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 1 Pro + 4K kamera + 1 ovladač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI INSPIRE 1 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE Pro 1 + 4K-Kamera + 1 Treiber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ