Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Habverők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Klasszikus
(11)
Gyűrűs
(1)
Szín
Ezüst
(5)
Fekete
(2)
Szürke
(1)
Piros
(1)
Habverő anyaga
Rozsdamentes acél
(4)
Műanyag
(3)
Nejlon
(3)
Szilikon
(2)
Markolat anyaga
Rozsdamentes acél
(5)
Műanyag
(3)
Fa
(2)
Hossz
25 cm
34,5 cm
-
Szűrés

A kézi habverők nélkülözhetetlen konyhai segítők, amelyek élvezetesebbé teszik a legkülönbözőbb ételek és desszertek elkészítését. A krémek felverésétől a habtejszín keverésén át a mártások összeállításáig, egy minőségi habverő lehetővé teszi, hogy tökéletes állagot érhess el az ételek elkészítéséhez. Olvass tovább, tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a megfelelő habverő modellt az egyes konyhai feladatokhoz, és azt is megtudhatod, milyen anyagok és típusok állnak rendelkezésre.

Tovább

A megfelelő habverő a kulináris kalandokhoz

A habverő minden konyhában nélkülözhetetlen eszköz, amely kulcsszerepet játszik az ételkészítés folyamatában. Akár a tojások felveréséről, akár a tökéletes tésztához szükséges összetevők összekeveréséről, akár a mártások finom összeállításáról van szó, a megfelelő kézi habverő csodákra képes. Ez a különböző anyagokban, méretekben és színekben kapható eszköz lehetővé teszi a szakácsok számára, hogy a kívánt textúrát és állagot érjék el ételeikben. Melyik habverő kézi változat a megfelelő a főzéshez?


Habverő

A habverők típusai

Minden egyes habverő típusnak egyedi célja és sajátos jellemzői vannak. A klasszikus habverő fajtáktól kezdve a spirálos változatokon át az innovatív gömb alakú kialakításokig minden habverő az adott főzési folyamatok optimalizálását szem előtt tartva készült. A könnyű szószoktól a habos desszertekig, a megfelelő típus kiválasztása mindent megváltoztathat az ételek minőségében és állagában.

  • A klasszikus habverők sokoldalú eszközök, amelyek bármelyik konyhában használhatók. Hagyományos formájuk és drótos elrendezésük miatt ideális krémek, tojások vagy mártások felveréséhez, ahol sima és egyenletes állagra van szükség.
  • A spirál habverőket úgy tervezték, hogy a lehető leghatékonyabban keverjék és kombinálják az összetevőket. Spirál alakjuk megkönnyíti a levegő bejuttatását a keverékekbe, így ideális könnyű és légies tészták készítéséhez.
  • A golyós változat a keverés modern megközelítését képviseli, ahol a drót végén lévő kis gyöngyök biztosítják a legsűrűbb masszák tökéletes keverését is. Ez a típus különösen a száraz összetevők egyenletes, csomómentes eloszlatására alkalmas.

i

Nem csak egyféle habverő létezik

Az egyes habverő típusok első pillantásra jelentősen különbözhetnek egymástól. A klasszikus habverők tojáshoz általában rozsdamentes acélból vagy szilikonból készülnek, és sorba rendezett drótszálak jellemzik, amelyek egy hurkot vagy több hurkot alkotnak. Ez a típus meglehetősen sokoldalú, és más ételek elkészítéséhez is alkalmas. Míg a japán matcha habverő (más néven chasen) egyetlen darab bambuszból készül. Egyedi formája van, sok finom sörtével, amelyek szélesre nyúlnak.

Milyen anyagokból készül a kézi habverő?

A kézi habverők anyaga döntő szerepet játszik a funkcionalitásban, a tartósságban és a különleges konyhai feladatokra való alkalmasságban. A rozsdamentes acéltól a szilikonig minden anyag egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolhatják a főzés és az eszköz karbantartásának módját. Hasonlóképpen a fogantyú anyaga is hozzájárul a habverő általános ergonómiájához, tartósságához és esztétikájához. A megfelelő anyag és fogantyú típusának kiválasztása tehát nagyban javíthatja a konyhai élményt.

  • A rozsdamentes acél habverők rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben, és nem szívják magukba a szagokat vagy az ízeket. Könnyen tisztíthatók és alkalmasak magas hőmérsékleten történő habverésre is. A rozsdamentes acél fogantyúk modern megjelenést kölcsönöznek ennek a típusnak, és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • A műanyag habverő könnyű és széles színválasztékban kapható. Ideális tapadásmentes edényekkel való használatra, mivel nem okoz karcolásokat. A műanyag fogantyúk kényelmesen kézre állnak, és ezek a változatok gyakran mosogatógépben moshatók.
  • A nylon habverők tartósak és rugalmasak, így kiválóan alkalmasak nehezebb tészták keverésére is. Ez a kézi habverő típus ellenáll a magas hőmérsékletnek, de óvatosan kell használni a tapadásmentes felületeken. A nylon fogantyúk biztos fogást nyújtanak és hőállóak.
  • A szilikon kézi habverő rendkívül rugalmas, hőálló és biztonságos minden felületen, beleértve a tapadásmentes felületeket is. Könnyen tisztítható és számos színben kapható. A szilikon fogantyúk kényelmes és csúszásmentes fogást biztosítanak, amely ideális a hosszú konyhai munkához.

A fa fogantyúk hagyományos és elegáns megjelenést kölcsönöznek a habverő eszközöknek. Stabilak és jó fogást biztosítanak, de a nyúlás és a repedések elkerülése érdekében kézzel kell mosni őket és időnként olajjal kezelni őket.

A kézi habverők hossza

A habverő hosszúsága fontos tényező, amely befolyásolja a felhasználást és a különböző konyhai feladatokra való alkalmasságot. A megfelelő hosszúság megkönnyíti a kezelést, és javítja a hatékonyságot a különböző méretű edényekben lévő összetevők keverésekor vagy habverővel történő felverésekor. A 15 cm hosszú kézi habverők kiválóan alkalmasak a kis mennyiségekkel végzett alapos munkához, míg a 25-30 cm hosszúságú habverők sokoldalúságot biztosítanak a konyhai feladatok széles skálájához.

i

A 115 cm hosszú kézi habverő nélkülözhetetlen a nagy mennyiségekkel való hatékony munkához az ipari konyhákban és a nagy üstökben való főzéshez, mivel lehetővé teszi a biztonságos keverést a forró tartalommal való közvetlen érintkezés nélkül.

Kézi habverők – milyen jellemzőkre kell figyelni?

A habverő tulajdonságai döntő szerepet játszanak a praktikusság, a felhasználói kényelem és a hosszú távú fenntarthatóság szempontjából. Nemcsak a használat kényelmét és hatékonyságát növelik, hanem hozzájárulnak mind maguknak a seprűknek, mind a használati eszközöknek az élettartamának meghosszabbításához is.

  • A mosogatógépben mosható habverő használatával jelentős időt és fáradságot takaríthatsz meg a konyhában. Ez a funkció biztosítja a könnyű karbantartást és higiéniát, mivel a mosogatógép a legkisebb ételmaradékokat is hatékonyan eltávolítja.
  • Az ergonomikus fogantyú növeli a kényelmet a használat során, csökkenti a kéz fáradtságát és javítja az eszköz irányíthatóságát. Ez kulcsfontosságú funkció azok számára, akik sok időt töltenek főzéssel, és jó fogást kell fenntartaniuk. A nyél anyaga is hozzájárul a habverő kényelmes fogásához.
  • A karcolásgátlóval ellátott kézi habverők szilikonból vagy nejlonból készültek, hogy keverés vagy habverés közben ne sérüljön a tapadásmentes vagy más érzékeny edények felülete.

Helytakarékos habverő, amely mindig kéznél van

Az összecsukható habverő ideális azok számára, akiknek kevés helyük van a konyhában, és könnyen tárolható a fiókokban. A fogantyú végén lévő lyuk lehetővé teszi, hogy a kézi habverő kényelmesen felakasztható legyen egy kampóra vagy sínre, így a konyhai munkaterület rendezett marad, és az eszköz mindig kéznél van.

A habverők színei nemcsak esztétikai dimenziót kölcsönöznek a konyhai felszerelésnek, hanem a személyes stílust is tükrözhetik, vagy a különböző célokra szolgáló eszközök gyakorlati megkülönböztetésére szolgálhatnak. A leggyakoribb színek az ezüst, a fekete, a szürke vagy a piros.

Kézi habverő - a hőmérséklet-állóságra összpontosítva

A kézi habverő ellenáll a magas, akár 200 °C-os hőmérsékletnek, így ideális a sokféle konyhai feladathoz, többek között a gyakran igényes körülmények között történő főzéshez és sütéshez. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a közvetlenül a tűzhelyen lévő forró serpenyőkben használjuk, anélkül, hogy félnénk a sérüléstől vagy az olvadástól.

i

Még mindig nem tudod, melyik a legjobb habverő? Vásárlóink véleménye segít kiválasztani a megfelelőt. Inspirálódj más szakácsok tapasztalataiból, és próbáld ki a bevált modelleket.

Kézi habverő vs. habverő

A kézi habverő és a kézi mixer közötti választás az egyes szakácsok igényeitől és preferenciáitól függ. A kézi habverő klasszikus eszköz, amely egyszerűséget és közvetlen kapcsolatot biztosít a keverendő összetevőkkel, ami ideális lehet kisebb mennyiségek esetén, vagy amikor érezni kell a keverék állagát. Másrészt a kézi mixer modernebb alternatíva, amely nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít, különösen, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozol. Az kézi mixer akkor is hasznos, ha tökéletesen sima állagot vagy habot szeretnél elérni.

A kézi mixer gyakran tartalék habverőkkel is rendelkezik, ami kibővíti a különféle konyhai feladatokra való felhasználását. A két típus közötti választás a konkrét konyhai feladattól, az elkészítendő étel mennyiségétől és a keverési folyamat ellenőrzésére vonatkozó személyes preferenciáktól függ.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LAMART LT3992 Habverő Szállításra kész > 5 db
Habverő - 210°C-ig hőmérsékletálló, mosogatógépben mosható, anyag: Akácfa, rozsdamentes acél, nejlon, méret: hossza 29 cm
1 390 Ft

2.
LEIFHEIT habverő 25 cm Szállításra kész 3 db
Habverő - habveréshez
3 990 Ft

3.
LEIFHEIT STERLING habverő 32 cm - nylon Szállításra kész 4 db
Habverő - habveréshez
-12 %
2 590 Ft
2 290 Ft

Még több
12 termék
4,3 22×
Tefal Ingenio habverő
Habverő
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFACC33
4,3
LAMART LT3992 Habverő
Habverő - 210°C-ig hőmérsékletálló, mosogatógépben mosható, anyag: Akácfa, rozsdamentes acél, nejlon, méret: hossza 29 cm
1 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMME692
4,8 26×
TESCOMA GrandCHEF habverő
Habverő - Kiváló minőségű elsőosztályú acél, mosogatógépben mosható
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESKN107
4,0 12×
LAMART LT3994 Habverő
Habverő - nejlon konyhai eszköz rozsdamentes acél nyéllel, 210°C-ig hőálló, mosogatógépben mosható, anyag: rozsdamentes acél, nejlon, szín: rozsdamentes acél, fekete, méret: hosszúság 32cm
1 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMME715
LEIFHEIT habverő 25 cm
Habverő - habveréshez
3 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LFHmtl79
Leárazás -12 %
2 290 Ft 2 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LFHmtl20
FISKARS Functional Form spirál habverő
Habverő - alkalmas tejszínhab vagy mártások hatékony felveréséhez, tartós műanyagból készült, magassága 61 mm, hossza 350 mm, szélessége 78 mm, tömege 53 g
2 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FISKM027
TORO Habverő, szilikon
Habverő - anyaga szilikon és bambusz, krémszínű
1 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TORmet52
LEIFHEIT PROLINE mini habverő
Habverő - habveréshez
2 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LFHmtl06
5,0
ORION termoplast habverő PBT/rozsdamentes acél FAFA
Habverő - habverő, akasztás lehetősége. Anyag: PBT hőre lágyuló műanyag - használjon 200 ° C-ot, rozsdamentes acélt permetezve fa díszítéssel. Nem alkalmas mosogatógépben mosáshoz. Méretek: pr. 7 cm, d. 32,5 cm.
1 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 22.
Termékkód: ORIME213
TESCOMA GrandCHEF habverő spatulával
Habverő - ételek habveréséhez, rugalmas spatulával krémek és tészták törléséhez, prémium rozsdamentes acélból és hőálló szilikonból (230 °C), mosogatógépben mosható
3 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TESmtl70
FISKARS Functional Form habverő szilikon felülettel
Habverő - szilikonos felülettel a tejszínhab és a különböző desszertek felveréséhez, szilikon bevonatú szálak, nem karcolja meg az edényeket habverés közben, erős, tartós műanyagból készült, mosogatógépben mosható
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: FISkuch010
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Habverők

A Habverők kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó habverők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább habverők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb habverők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: habverők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ