AlzaBoxy Q1 MV - kola

Mi is az az Aquastop funkció: Mosógépek | Mosogatógépek

Termékkatalógus
Frissítve 2021. október 18.

A modern mosogatógépek és mosógépek rendelkezhetnek Aqua Stop biztonsági rendszerrel, amelynek fő funkciója, hogy mechanikai vagy egyéb meghibásodás esetén megakadályozza a nem kívánt vízszivárgást. Ha a mosógépek és mosogatógépek nem rendelkeznek ezzel a rendszerrel, akkor ez a védelem megoldható egy speciális tápcső felszerelésével, és így könnyedén elkerülhető a háztartás elárasztásának lehetséges kockázata.

aquastop

Mi is az az Aqua Stop funkció és hogyan működik

Az Aqua Stop egy olyan védelmi rendszer, amellyel a legtöbb modern vízellátással rendelkező készülék fel van szerelve, a háztartásban elsősorban a mosogatógépeket és a mosógépeket értjük ez alatt, amelyek rendelkeznek Aqua Stop funkcióval. Az Aqua Stop rendszer a mosogatógépek vagy mosógépek külső védelmeként működik, és célja, hogy meghibásodás esetén megakadályozza a víz szivárgását a bekötőcsőből. Leggyakrabban a vésztartályban található úszókapcsoló formájában, amely elzárja a mosogatógép vagy mosógép vízellátását, és leállítja a készülék működését, amikor a víz felgyülemlik. Az Aqua Stop rendszer egy kiegészítő biztonsági tömlőbe is beépíthető.

i

A mosógép vagy mosogatógép Aqua Stop rendszerrel történő csatlakoztatása ugyanolyan egyszerű, mint az Aqua Stop rendszerrel nem rendelkező készülékek esetében.

Aqua Stop a készülék része

Ha új mosógépet vagy mosogatógépet vásárolsz, az Aqua Stop rendszer valószínűleg az új készülék felszereltségének része lesz. Ha a gyártó nem tünteti fel ezt a funkciót az általad kiválasztott készüléken, keress egy olyant, amelyiknek a felszereltségéhez tartozik az Auto Stop funkció.

Aqua Stop funkció nélküli készülékek

Arra jöttél rá, hogy az otthoni mosógéped vagy a mosogatógéped nem rendelkezik Aqua Stop rendszerrel? Ne ess kétségbe, a vízszivárgás elleni védelmet ebben az esetben is könnyű bebiztosítani. Csak vásárolj meg egy speciális biztonsági tömlőt, amely könnyen felszerelhető a mosógépre vagy mosogatógépre. A biztonsági tömlők univerzális méretűek, így szinte minden típusú, különböző márkájú készülékhez csatlakoztathatók.

Hogyan kell telepíteni az Aqua Stop-ot

Az Aqua Stop rendszer felszereléséhez célszerű megfelelő hosszúságú speciális biztonsági tömlőt választani, hogy a tömlő a felszerelés után ne nyúljon túl, vagy éppen ellenkezőleg, ne képezzen felesleges tekercseket a készülék mögött. A biztonsági tömlő felszerelésekor ügyelj nagyon arra, hogy minden alkatrész gondosan meg legyen húzva, különösen a csatornázáshoz való csatlakozásnál.

i Szintén érdekelhet

Az Aqua Stop funkció hatékony védelmet nyújt a vízszivárgás és az azt követő nem kívánt háztartás elárasztása ellen, ezért minden mosogatógépnek és mosógépnek tartalmaznia kellene ezt a rendszert.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ