Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single

Termékkatalógus
Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single
Vezérlőkártya - 24x belső port 8 x külső port SATA/SAS 12Gb/s, 4 belső port RAID-hez, HBA vezérlő, PCIe x4
Kód:  FZ140a1 Termékszám:  2283400-R

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single Megszűnt

Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single

Kiváló minőségű, belső SAS bővítő, amelyet a SAS vezérlők bővítésére terveztek, biztosítva a magas átviteli sebességet akár 28 belső (4 belső RAID adapter port) és 8 külső meghajtó számára. Előnye a SAS és a Serial ATA meghajtók kombinálása, amely kiváló ár-teljesítmény arányt biztosít. Az adatátvitel max. 12 Gbps.

A SAS az SCSI interfészek innovatív generációja, amelyek növelik a tárolórendszer teljesítményét és javítják a rendelkezésre állást. Bővíti a párhuzamos SCSI merevlemezek funkcionalitását. Ennek a technológiának az egyik fő előnye az a képesség, hogy a 3,5 hüvelykes SAS meghajtókat a soros ATA meghajtókkal egyetlen eszközbe integrálják. A meghajtó csatlakoztatásához ugyanazokat a kábeleket és csatlakozókat használja, mint a soros ATA meghajtókhoz. Ez az opció kivételes rugalmasságot és méretezhetőséget kínál. A teljes duplex architektúra biztosítja, hogy a tárolóeszköz adatokat továbbítson a gazdarendszerhez azzal egyidejűleg, amikor a gazdarendszer további parancsokat küld a tárolóeszköznek. A kettős portos architektúra lehetővé teszi az egyszerű áthidaló huzalozást. Mind a host, mind a tárolórendszerek kétféle módon kapcsolódnak egymáshoz, és az adatok mindig rendelkezésre állnak, még alkatrészek meghibásodása esetén is. További előnyök pl. az adatok integritása, megbízhatósága és akár 16256 meghajtó csatlakoztatásának képessége egy tartományban. Az ezzel a felülettel rendelkező lemezek alkalmazást találnak, pl. adatbázisokban és nagy tranzakciókkal rendelkező alkalmazásokban, a magas rendelkezésre állású adatokhoz, de az adatok archiválásakor vagy biztonsági mentésekor is.

Paraméterek és specifikációk:

A következőhöz:
PCIe x4 (csak tápellátás)

Portok:
24x belső port
8 x külső port

Átviteli sebesség:
Akár 12 GB / s

Méretek:
64 x 167 mm

Paraméterek

Használat
Belső Kész!
A vezérlő csatlakozása a PC-hez
PCIe 3.0 Kész!
Vezérlő ki -és bemenetek
SATA, SAS Kész!
Átviteli sebesség
12 000 Mb/s Kész!
Szélesség
64 mm Kész!

Használat

Használat
Belső Kész!

Csatlakozás

A vezérlő csatlakozása a PC-hez
PCIe 3.0 Kész!
Vezérlő ki -és bemenetek
SATA, SAS Kész!
Átviteli sebesség
12 000 Mb/s Kész!

Méret

Szélesség
64 mm Kész!
Mélység
167 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsemi Adaptec SAS Expander 82885T Single. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsemi Adapter SAS Expander 82885T einzeln. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsemi Adapter SAS Expander 82885T einzeln.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ